Web Analytics
More
    Reklāma

    Serviss Beeper ļaus izmantot Apple iMessage servisu Android ierīcēs

    Jaunākie raksti

    Tieši šajā nedēļā aizdomājos par to, ka šobrīd ar mūsu mākoņservisiem varam ērti piekļūt dažāda veida informācijai vairākās ierīcēs, taču kas notiek ar Apple ekosistēmu un vēlmi kādreiz piekļūt savām iMessage ziņām no citām operētājsistēmām. Un tā Twitter platformā 20. janvārī radās atbilde – serviss Beeper.

    Jaunā platforma apvienos šobrīd 15 populārākās saziņas lietotnes vienā vietā, kas konceptuāli nav nekas jauns, taču Beeper vēlas startēt ar iespēju iekļaut gan iMessage, gan citas populārās saziņas lietotnes. Beeper ir veidots uz Matrix platformas, kas ir atvērtais kods saziņas servisiem. Šobrīd atbalsts ir pieejams WhatsApp, Facebook Messenger, iMessage, Android Message, Telegram, Twitter, Slack, Hangouts, Instagram, Skype, IRC, Matrix, Discord, Signal un Beeper.

    Apple iMessage gadījumā risinājums gan nemaz nav tik ērts un pašsaprotams, jo tiem lietotājiem, kuriem ir Mac datori, tos visu laiku būs nepieciešams pieslēgt internetam un lejupielādēt Beeper programmu tajā. Ja tas nav iespējams, serviss norāda uz to, ka katram lietotājam nosūtīs speciāli uzlauztu iPhone telefonu ar Beeper lietotni, kas kalpotu kā savienojums.

    Šobrīd ir iespējams pieteikties servisā un jāgaida, kad tas sazināsies ar lietotājiem, jo interese esot ļoti liela un uzņēmums katru apkalpo rindas kārtībā. Arī es izpildīju savu pieteikumu, bet raksta tapšanas brīdī vēl neesmu saņēmis kādu papildu informāciju. Jāatzīmē gan, ka Beeper būs maksas serviss ar mēneša maksu 10 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis
    23.01.2021 18:54

    Newton māsas uzņēmums?

    Itanium
    24.01.2021 10:35

    Uz doto brīdi vairs nepieņem jaunus pieteikumus:
    Form unavailable
    This form is currently unable to accept new submissions.

    Reklāma