Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” nolemj uz laiku atlikt jaunās privātuma politikas ieviešanu

    Jaunākie raksti

    Pēc “WhatsApp” nesenā paziņojuma, ka drīzumā lietotājiem vai nu būs jāpiekrīt savu datu nodošanai “Facebook”, vai arī par šo saziņas lietotni vienkārši var aizmirst, sacēlies visai pamatīgs tracis, kas lielākoties saistīts ar neziņu par savu datu drošību. Daudzi “WhatsApp” gadiem uzticīgie lietotāji, atpakaļ neskatīdamies, devušies pie citiem saziņas servisiem, kā “Telegram” vai “Signal“. Redzot milzīgo sašutumu un nedrošību par šo visu, “WhatsApp” aizvadītajā piektdienā paziņoja, ka uz trim mēnešiem atliek jaunās privātuma politikas ieviešanu, par jauno datumu nosakot 15. maiju. Bija plānots, ka tā stāsies spēkā 8. februārī.

    “Facebook” norāda, ka šis privātuma politikas atjauninājums faktiski neietekmējot to datu kopīgošanu ar “Facebook”, kas attiecas uz čatiem vai citu lietotāja profila informāciju. Kompānija stingri uzsver, ka atjauninājums attiecas uz biznesa saziņu un tikai tajos gadījumos, ja lietotājs kontaktējas ar kāda uzņēmuma klientu apkalpošanas nodaļu, izmantojot “WhatsApp”. Tātad pēc šī varam secināt, ka iepriekš publiskotais “WhatsApp” paziņojums nav pareizi interpretēts, pārprasts, beigu beigās radot milzīgu dezinformācijas vilni, kas pārauga masveida migrēšanā uz citām saziņas lietotnēm.

    Reklāma

    Pats “WhatsApp” skaidro, ka šos trīs mēnešus izmantos, lai labāk informētu lietotāju gan par izmaiņām jaunajā privātuma politikā, gan par savu līdzšinējo ilggadējo praksi saistībā ar privātiem čatiem, atrašanās vietas koplietošanu un citiem sensitīviem datiem. Tāpat “WhatsApp” mierina, ka neviens nezaudēs piekļuvi lietotnei, ja arī nebūs piekritis jaunajiem privātuma nosacījumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Staburadze
    18.01.2021 11:06

    cukurkalns NOMĪZA :)))

    vatsaps
    18.01.2021 15:26

    No viņu pašu mājaslapas — Privacy Policy – Feb 2021 (whatsapp.com) Zem “Automatically Collected Information->Location Information” un “Third-Party Information->Third-Party Service Providers”. Cik sapratu no rakstītā, ka viņi var redzēt lokācīju, ja dalies ar citiem un FB arī var redz, jo viņi palīdz whatsapp ar produktu. Ja es nepareizi sapratu, lūdzu palabojiet mani.

    Mobo jūzeris
    19.01.2021 13:13

    Dzīvē tā gadās, ir lietas kas beidz eksistēt un ir kas rodas no jauna. Skype liktenis…

    Jurčiks
    25.01.2021 12:22

    irc ftw!

    Krotow
    25.01.2021 13:10
    Reply to  Jurčiks

    Kāds te vispār vēl IRC lieto?

    Reklāma