Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook Eiropā uz laiku atslēdz dažas Messenger un Instagram iespējas

    Jaunākie raksti

    Gan jau ikviens, kurš pēdējās dienās kaut reizi būs atvēris lietotnes Messenger un Instagram savos viedtālruņos vai arī no interneta pārlūkiem, būs pamanījis ziņojumu, ka daļa no funkcionalitātes uz laiku ir atslēgta.

    Kā izrādās, tad Facebook nācies spert šādu soli saistībā ar stingrākiem datu aizsardzības regulējumiem, kas stājušies spēkā Eiropas Savienībā. Kaut arī Facebook šajos paziņojumos nenorāda, kādas iespējas tieši šobrīd nav pieejamas, bet no atbalsta lapas informācijas ir zināms, ka tās ir aptaujas (polls) abās lietotnēs. Tāpat nav pieejamas stickers, nicknames, iespēja dalīties ar papildinātās realitātes efektiem Instagram iebūvētajā čatā, bet Messenger šobrīd nav iespējams veidot personalizētas atbildes un nosūtīt noteiktus failus.

    Reklāma

    Paziņojums Facebook Messenger interneta pārlūkā

    Šī brīža ierobežojumi saistīti ar jau 2002. gadā Eiropas Savienībā pieņemto privātuma un elektroniskās saziņas direktīvu, šobrīd notiekot jauniem papildinājumiem. Protams, Facebook pielāgosies jaunajiem regulējumiem un drīzumā šīm iespējām atkal būs jābūt pieejamām lietotājiem. Ir redzams, ka pēdējā laikā Eiropas Savienībā vismaz ideju līmenī apspriež un plāno stingrāku kontroli lielajiem tehnoloģiju gigantiem, kā piemēram noteikta satura pārraidīšanu seriālu un filmu straumēšanas servisos.

    Paziņojums Instagram čatā
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    19.12.2020 19:15

    No shi visa Armanjevas, Dridrihsones u.c. var griezt veenaaazzzz. Vismaz uz laiku pasaule bija miers.

    digitalk
    19.12.2020 19:30
    Reply to  Oskars

    kas ir šie uzvārdi un kāpēc tu tos zini? :D

    Oskars
    19.12.2020 19:58
    Reply to  digitalk

    Vinjas apspriezh zinju portalos, tad jau “ietekmigas”. Pasniedz ka influenceres. Nu tatad vinam purnagramata un istagram ir loti svarigs.
    digitalk uz vinja tev laikam stav, ka taa gribi aizstavet.

    digitalk
    19.12.2020 20:30
    Reply to  Oskars

    aizstāvēt ko? tavu stāvošo uz man nezināmām personām? es neesmu tavs psihoterapeits, masturbē uz ko gribi.

    digitalk
    21.12.2020 20:20

    par laimi man nav zināmi, par ko arī bija mans komentārs, kuru @Oskars nesaprata un nez kāpēc man uzbrauca. es tikko nopirku nākamo GT-B2710 ebajā, iedomājies cik man svarīgi ir tā dēvētie iespaidotāji internetā ;)

    Krotow
    19.12.2020 20:34

    Neesmu šī sviesta patērētājs. Pat nepamanīju, ka kaut kas tur ticis apgriezts. Kādam, kuram no zīmēšanās atkarīgi ienākumi, gan varētu iet gauži.

    Last edited 3 years ago by Krotow
    Reklāma