Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone kameras tuvākajos pāris gados nepiedzīvos būtiskas izmaiņas

    Jaunākie raksti

    Iepriekšējā gadā iznākušie iPhone 12 viedtālruņi neizceļas ar īpašām kameras izmaiņām un uzlabojumiem, izņemot fizisko stabilizatoru tieši iPhone 12 Pro modelī, ja salīdzinām tos ar iPhone 11 sēriju. Uzticamais Apple produktu analītiķis Ming-Chi Kuo ziņo, ka kameras nepiedzīvos lielas izmaiņas arī šajā un nākamajā gadā.

    Šāda informācija tikusi pausta uzņēmuma investoriem, ka kameru sistēma nepiedzīvos lielus uzlabojumus šajā laika nogrieznī. Apple iPhone 12 gadījumā tas saņēma divas līdzīgas kameras no iPhone 11 Pro tālruņa, kas bilžu uzņemšanas aspektā tos padara ļoti līdzīgus. Tāpat tiek lēsts, ka iPhone 13 modelis saņems iPhone 12 Pro kameru sistēmu, līdz ar to šo “parasto” modeļu kameras līdzināsies vislabākajiem Apple flagmaņu telefoniem.

    Reklāma

    Tā kā nākamo divu iPhone kontekstā būs novērojama šāda rīcība, it kā lētākā iPhone ievietojot iepriekšējā Pro modeļa augstākas kvalitātes kameru. Iespējams, ka 2022. gadā ieraudzīsim periskopa lēcu sistēmu, kura tiek izmantota Samsung Galaxy S20 Ultra modelī. Protams, katrs nākamās paaudzes Apple telefons saņems kameru uzlabojumus, taču tie nebūs ļoti tehniski sarežģīti vai revolucionāri. Līdzīgi kā iPhone 12 galvenā kamera saņēmusi F/1.6 atvērumu, uzlabojot bilžu uzņemšanu slikta apgaismojuma apstākļos. Drīzāk mēs ieraudzīsim arvien vairāk tieši programmatūras spējas uzlabot attēlu uzņemšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma