Web Analytics
More
    Reklāma

    Foxconn ziņo par divu Apple salokāmo telefonu prototipu izturības testiem

    Jaunākie raksti

    Viens no Apple lielākajiem sadarbības partneriem iPhone ražošanā Foxconn paziņojis, ka ir notikuši veiksmīgi izturības testi diviem salokāmo iPhone viedtālruņu prototipiem.

    Acīmredzot uzņēmumam ir interese sekot saviem konkurentiem un piedāvāt telefonu ar salokāmu displeju, taču Apple parasti noslīpē dažādas detaļas un tikai tad produktus izlaiž tirgū. Izskatās, ka arī šī būs tā reize. Runājot par dizainu, tad šeit vismaz līdz šim brīdim nav nekā pārsteidzoša, un katrs no prototipiem ir līdzīgs jau tirgū esošajiem Samsung Galaxy sērijas telefoniem. Tātad viens būs lielāka izmēra Galaxy Z Fold/Fold2 tipa dizains, kas atlokoties būs planšetdatora izmērā, bet otrs variants ir Galaxy Z Flip gliemežvāka formas prototips.

    Avots: ADRstudiodesign

    Kā norāda Foxconn, tad Apple nākotnē izvēlēsies koncentrēties tikai uz vienu risinājumu, kaut arī Samsung produktu līnijā šie produkti turpinās savu attīstības gaitu. Apskatot šī brīža Apple produktus, tad ticamāka varētu būt versija par lielāka telefona izvēli, jo jau šobrīd uzņēmumam ir pielāgota iPadOS operētājsistēma planšetdatoriem. Ar izturības testu sasniegšanu šobrīd tiek pieņemti Samsung dati, kas ir 300 000 ekrāna salocīšanas reižu. Iespējams, ka šādu iPhone telefona modeli tirgū varētu ieraudzīt 2022. gadā.

    Izlasi arī mūsu Jurģa sagatavoto rakstu par viņa pieredzi ilgtermiņā lietojot Latvijā nopērkamo Samsung Galaxy Z Fold2 5G salokāmo viedtālruni.

    Samsung Galaxy Z Fold2 5G ilgtermiņa apskats – vai Tu esi gatavs nākotnei?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma