Web Analytics
More
    Reklāma

    Cat S42 – pirmais pilnībā antibakteriālais tālrunis

    Foto: Jēkabs Aleksandrs Krūmiņš

    Jaunākie raksti

    Ar CAT S42 viedtālruni noteikti daudzi no jums iepazinušies, lasot Jurģa apskatu. Tikmēr elektronikas kompānija “Bullitt Group” nākusi klajā ar būtiskiem jaunumiem saistībā ar šo pašu CAT modeli. Uzņēmums paziņojis, ka krietni uzlabojis CAT S42 tālruni, nodrošinot to ar pretmikrobu aizsardzību un tādējādi padarot par pirmo antibakteriālo tālruni. Jāsaka, ka visai praktiski šiem laikiem!

    Norādīts, ka katrs ierīces ārējais elements apstrādāts ar Biomaster pretmikrobu tehnoloģiju un testēts atbilstoši ISO 22196 standartam. Pateicoties sudraba jonu iekļaušanai ražošanas laikā, radīts pastāvīgs aizsargslānis, kas kavē mikrobu savairošanos uz tālruņa. Par šādu telefonu, domājams, noteikti priecāsies ikviens, kurš strādā, piemēram, veselības vai sociālās aprūpes jomā.

    Reklāma

    Testēšanas laikā pierādīts, ka aktīvais pretmikrobu līdzeklis “Biomaster” kavē baktēriju vairošanos. Ar tā palīdzību 15 minūšu laikā tika iznīcināti 80% baktēriju, tikmēr diennakts laikā tie jau bija 99.9%. Papildus tam, ka katrs CAT S42 ārējais elements apstrādāts ar “Biomaster”, šo tālruni dubultai aizsardzībai iespējams regulāri mazgāt gan ar ūdeni un ziepēm, gan tīrīt ar dezinfekcijas līdzekļiem un pat balinātāju, nenodarot kaitējumu ierīcei.

    Jāpiezīmē, ka ar “Biomaster” apstrādātais Cat S42 tirgū parādīsies ap nākamā gada sākumu. Tikmēr pārējie CAT zīmola viedtālruņi, kas apstrādāti ar šo pretmikrobu tehnoloģiju, būs pieejami vēlāk 2021. gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    1034
    24.11.2020 10:11

    mediķiem viens pīpis, tiem jau tagad ir UV kameras un autoklāvi.
    Lietot tādu neglīteni? nu nē.

    Reklāma