Web Analytics
More
    Reklāma

    MWC 2023 izstādē izziņots jaunais CAT S75 flagmanis

    Jaunākie raksti

    Britu mobilo tālruņu ražotājs Bullitt Group ir prezentējis savu jauno Cat tālruņu flagmani Cat S75. Šis nozarē vadošajiem izturības standartiem atbilstošais tālrunis tiks galā ar visām dzīves grūtībām, tostarp arī signāla zudumu. Papildus īpaši ātrai 5G savienojamībai Cat S75 ietver arī MediaTek modernāko NTN (non-terrestrial network) mikroshēmu, kas nodrošina tiešu savienojumu ar ģeostacionārajiem satelītiem 37 500 km augstumā virs zemes, ļaujot nosūtīt ziņu vai SOS palīdzības pieprasījumu pat vietās bez mobilā pārklājuma.

    Mūsu līdz šim izturīgākais tālrunis Cat S75 ir radīts, lai izdzīvotu. Tas ir pārbaudīts ekstrēmos apstākļos, atkārtoti krītot uz tērauda plāksnēm no augstuma līdz pat 1,8 metriem, un ir izturīgs pret putekļu, smilšu un netīrumu iekļūšanu. Tas ir īpaši ūdensizturīgs un testēts līdz 5 metru dziļumam, kā arī spēj izturēt augsta spiediena ūdens strūklas, nodrošinot Cat S75 IP68 un IP69K izturības klasi. Taču mēs pie tā neapstājāmies – Cat S75 tika pakļauts arī stingrai Mil-Spec 810H testēšanai, kas nodrošina, ka tālrunis spēj izturēt ekstrēmas temperatūras, augsta mitruma, sāls miglas apstākļus, vibrācijas un triecienu testus.

    Cat S75 var tīrīt un dezinficēt ar ziepēm un ūdeni vai spirta salvetēm, un tajā izmantota Bullitt Hygiene+ tehnoloģija – visas ierīces ārējās virsmas satur antibakteriālus sudraba jonus.

    Neraugoties uz tālruņa ārkārtīgo izturību un 6,6″ displeju (FHD+ 120 Hz atsvaidzes intensitāte un 20:9 malu attiecība), Cat S75 ir plāns un ļoti ērti ieliekams kabatā. 5000 mAh akumulators nodrošina līdz pat 2 dienām ilgu lietošanas laiku ar 15 W ātrās uzlādes un Qi bezvadu uzlādes atbalstu. To darbina MediaTek Dimensity 930 astoņkodolu 2,2 GHz procesors ar 6 GB RAM un 128 GB iekšējo atmiņu, ko var paplašināt, izmantojot MicroSD karti. Tālrunim ir trīs aizmugurē izvietotas kameras (50 MP galvenais sensors, 8 MP platleņķa sensors, 2 MP makro sensors) ar zemūdens režīmu un 8 MP priekšējā kamera. Cat S75 tiks izziņots ar Android 12 un saņems divus operētājsistēmas atjauninājumus un 5 gadu drošības atjauninājumus.

    “Pēdējo 10 gadu laikā mēs esam noteikuši izturīgo tālruņu standartus gan uzticamības, gan inovāciju ziņā.  Ar lepnumu varu teikt, ka ar Cat S75 mēs atkal paaugstinām latiņu.  S75 ir visas nozares vadošās izturības īpašības, ko varētu sagaidīt no Cat tālruņa, apvienojumā ar īpaši ātru 5G un tiešo savienojumu ar satelītu. S75 piedāvā pavisam jaunu mobilo sakaru izturības līmeni, kas citiem viedtālruņiem nav pa spēkam. Šis ir labākais Cat telefons, kādu jebkad esam radījuši,” stāsta  Ričards Vartons, Bullitt Group līdzdibinātājs.

    Cat S75 ar Bullitt Satellite Messenger nodrošina nepārtrauktu savienojumu ar kolēģiem, draugiem un ģimeni, kad vien atrodaties vietās, kur nav stabils tīkla pārklājums. Vienmēr savienots, tas nodrošina uzlabotu jūsu uzņēmuma produktivitāti pat attālos, signālam nesasniedzamos reģionos. Vientuļie darbinieki ir drošāki, misijai un biznesam svarīgi sakari ir uzreiz pieejamāki. Pastāvīga saziņa ir katra veiksmīga uzņēmuma vai misijas pamatā, un Cat S75 ir piemērots uzņēmējdarbībai, jo atbalsta Android Enterprise, kā arī ir pārbaudīta saderība ar vadošajiem EMM risinājumiem.

    “Satelīta tehnoloģija jebkuram viedtālrunim ir nākamais lielais solis mobilās savienojumības jomā, un to ir nodrošinājusi MediaTek ar savu autonomo, uz standartiem balstīto satelītsakaru mikroshēmu. Mēs veiksmīgi sadarbojāmies ar Bullitt, integrējot mūsu 3GPP NTN tehnoloģiju un mikroshēmu pasaulē pirmajās komerciāli pieejamajās ierīcēs ar divvirzienu satelīta ziņojumapmaiņu,” teica JC Hsu, MediaTek bezvadu sakaru biznesa korporatīvais viceprezidents un ģenerāldirektors. “Tas ir nozīmīgs sasniegums  lietotājiem attālās vietās un neatliekamās palīdzības dienestiem, taču šī tehnoloģija paver ceļu arī citiem unikāliem viedtālruņu satelītu sakaru un savienojamības tirgiem.”

    Bullitt Satellite Messenger: ar tiešo satelīta-mobilā tālruņa tehnoloģiju divvirzienu satelīta ziņojumapmaiņai

    Bullitt Satellite Messenger ir pirmais uz 3GPP standartiem balstītais satelīta NTN jeb “direct-to-satellite” ziņapmaiņas pakalpojums mobilajiem tālruņiem. Jaunais Cat S75 izmanto MediaTek NTN mikroshēmu un Bullitt Satellite Messenger, lai piekļūtu ģeostacionāro satelītu tīklam, nodrošinot pieejamu un nepārtrauktu pārklājumu globālā mērogā.

    Lai nosūtītu vai saņemtu ziņojumus vai nosūtītu SOS palīdzības pieprasījumu, izmantojot satelītu, ir nepieciešams abonements un NTN iespējota ierīce. Taču ikviens, izmantojot jebkuru tālruni, var saņemt ziņu no personas, kas izmanto Bullitt Satellite Messenger pakalpojumu. Ziņojums tiks saņemts kā īsziņa, un uz to varēs atbildēt, lejupielādējot bezmaksas lietotnes Bullitt Satellite Messenger iOS vai Android versiju, kas pieejama App Store vai Play Store.

    Bullitt Satellite Messenger pakalpojuma abonentiem ir iespēja divpadsmit mēnešus bez maksas izmēģināt SOS Assist pakalpojumu, kas nodrošina diennakts piekļuvi FocusPoint International nodrošinātajiem ārkārtas palīdzības centriem. Tiešās satelīta ziņojumapmaiņas plānu cena ir, sākot  no 4,99 eiro mēnesī, un ir pieejami arī citi elastīgi un intensīvākai  lietošanai paredzēti plāni.

    Cat S75 cena un pieejamība

    Cat S75 jau tagad ir pieejams iepriekšpasūtījumiem pie atsevišķiem operatoriem un mazumtirgotājiem visā EMEA reģionā. Cena ir  €599, ieskaitot trīs mēnešu bezmaksas izmēģinājumu Bullitt Satellite Messenger Essentials pakalpojumu plānam, kas ietver līdz 30 tiešajiem ziņojumiem uz satelītu mēnesī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    28.02.2023 08:30

    Un kur tad flagmanim pazudusi galvenā pārdošanas fīča- termokamera!? Kā tad tagad celnieks veiks mājas energoefektivitātes pārbaudi un noteiks, kur pazūd siltums?

    Biteme
    28.02.2023 09:20

    ietver līdz 30 tiešajiem ziņojumiem uz satelītu mēnesī – oi, te var izlasīt gan ziņojumus satelītam (priekš kam?), gan iespēju sūtīt vairāk par 30 ziņojumiem, mainot satelītus.

    Ivis
    28.02.2023 10:15

    Bet ekrāns taču tik un tā viņam plīst nokrītot uz “mutes”? Gorilla Victus nav neievainojams.

    Tas pats Jānis
    28.02.2023 23:37

    Gan jau tradicionālā vērtība – gļuki, tiks saglabāta arī šai modelī. CAT S65 Pro bija konkrēti gļukains.

    Sērmūkslis
    04.03.2023 05:40

    S52 arī pats spaidīja ekrānu, bet par s53 gan esmu patīkami pārsteigts, jau pusgadu lietoju un vēl nekādi brīnumi nav izlīduši

    Reklāma