Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer radījis savu bankas karti ar mirdzošu logo

    Jaunākie raksti

    Datortehnikas un tās aksesuāru ražotājs Razer saviem klientiem tagad piedāvā arī īpašo bankas karti, kura iemirdzēsies, kad tiks veikts bezkontakta maksājums.

    Pagaidām gan šī īpašā bankas karte ir pieejama testa režīmā nedaudz vairāk kā tūkstoš lietotājiem Malaizijā un Singapūrā, taču šī prece ir nākusi kā interesants pārsteigums no Razer puses. Šai kartei var vilkt paralēles ar jau tirgū esošajiem Apple Card un Samsung Card risinājumiem, jo Razer Card būs gan fiziskā, gan digitālā versija, kā arī būs iespējams saņemt noteiktu naudas atmaksu par pirkumiem.

    Reklāma

    Avots: Razer

    Razer sadarbojas ar Visa, lai izveidotu savu karti, un viena no zīmīgākajām lietām būs mirdzošais Razer logo, tiesa tas nebūs pieejams RGB krāsu gammā, pie kuras uzņēmums jau ir pieradinājis savus klientus. Tas spīdēs vienīgi Razer zaļajā krāsā, tāpat būs iespējams iegūt vienkārši melnas krāsas bankas karti. Lietotāji varēs bez maksas saņemt virtuālo karti, bet tad attiecīgi balstoties uz Standard un Premium plāniem arī fizisko karti.

    Paredzēts, ka īpašnieki saņems 1% atmaksu no izvēlētajiem pirkumiem, kā arī 5% no pirkumiem Razer interneta veikalā. Pagaidām gan nav skaidrs, kad šis serviss un karte būs pieejams oficiālā lietošanā, jo šobrīd tieši 1337 laimīgie to ieguvuši testa režīmā.

    AvotsRazer
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    08.10.2020 08:54

    Paredzēts, ka īpašnieki saņems 1% atmaksu no izvēlētajiem pirkumiem

    Gan jau būs kā Revolutam, kur 1% ir visur izņemtot EU, bet pie mums 0.1% jeb tāds pats izsmiekls kā likt naudu bankas krājkontā, kur saņem centus ieguldot tūkstošus.

    Aa un vēl lieki piebilst, ka tas gan jau būs tikai tiem, kas maksās 10€ mēnesī par karti.

    Reklāma