Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung sadarbībā ar servisu Curve izlaiž savu maksājumu karti

    Jaunākie raksti

    Mobilo telefonu ražotājs Samsung paziņojis, ka sadarbībā ar Lielbritānijas fintech nozares jaunuzņēmumu Curve piedāvās savu virtuālo bankas karti.

    Gada sākumā ziņojām par Curve servisu, kas ļauj savai lietotnei pievienot jebkuru bankas karti, lai pēcāk ar speciālo Curve karti veiktu maksājumus no šīm piesaistītajām kartēm. Tas teorētiski ļāva jebkuru bankas karti Latvijā pievienot Apple Pay sistēmai pirms pašas bankas piedāvā šo pakalpojumu, izmantojot Curve karti. Tāpat firmas zīme ir iespēja 90 dienas mainīt, no kuras kartes tiks veikts noteiktais maksājums. Tāda kā iespēja atgriezties maksājumu pagātnē.

    Reklāma

    Tagad servisu papildinājusi arī Samsung karte, kā atbilde Apple kartei. Tiesa Samsung gadījumā tā ir virtuāla karte lietotnē Curve, un nebūs pieejama fiziska versija, taču to varēs aizstāt Curve karte, kas darbojas arī Latvijā. Samsung Pay Card piedāvās 5% naudas atmaksu visiem tiem pirkumiem, kuri tiks veikti uzņēmuma mājaslapā, kā arī 1% no visiem pārējiem pirkumiem, kas tieši Anglijas tirgū ir salīdzinoši liela vērtība. Apple Card piedāvā 2% atmaksu jebkuram pirkumam, bet 3% Apple pirkumiem, taču šīs ir likmes darbojas tikai ASV tirgū.

    Šeit arī lielāka atšķirība starp abiem servisiem, ka Samsung Pay Card pagaidām ir pieejams vienīgi Anglijā ar plānu izplesties citās valstīs, taču Apple Card gada laikā joprojām darbojas tikai ASV.

    Telefona nozaudēšanas gadījumā to būs viegli nobloķēt ar jebkuru citu ierīci no Samsung ekosistēmas, jo tā savienojas ar Curve, izmantojot Samsung Pay servisu. Interesanti, ka jau esošie Curve klienti nevar pieteikties tieši Samsung Pay Card.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    māris
    20.08.2020 10:07

    Kā ar samsung pay latvijā, ir dzirdama kāda kustība? Labprār maksātu ar pulksteni

    Kursors.lv
    20.08.2020 12:07
    Reply to  māris

    Nekas nav dzirdēts par šo.

    Reklāma