Web Analytics
More
    Reklāma

    Beidzot arī iPhone lietotāji tiek pie Razer Kishi spēļu kontroles ierīces

    Jaunākie raksti

    Razer Kishi spēļu kontroles ierīce beidzot pieejama arī iPhone lietotajiem, lai arī populārākā spēle pasaulē Fortnite, kas būtu ideāli spēlējama kopā ar Razer Kishi, piedzīvo grūtus laikus tieši Apple pasaulē. Razer Kishi ir saderīgs ar visiem iPhone, sākot no iPhone 6 Plus.

    Razer Kishi kopā ar iPhone nodrošina pass-through Lightning uzlādi, bet ierīcei nav skaņas izejas. Visticamāk, Apple ir šāda veida ierīcēm liedzis pieeju skaņai no Lightning spraudņa.

    Reklāma

    Spēļu aksesuāru ražotājs Razer CES 2020 norises laikā parādīja viedtālrunim abpus ekrānam pievienojamas spēļu kontroles ierīces Kishi, kas viedtālruni padara gandrīz par Nintendo Switch.

    Razer Kishi kontroles ierīces ar viedtālruni savienojas, izmantojot USB Type-C vai Apple Lightning spraudni, tātad vecāki viedtālruņi ar microUSB paliek bez šīs iespējas. Ierīce ir saderīga ar Samsung Galaxy S8/S8+, Galaxy S9/S9+, Galaxy S10/S10+, Galaxy S20/S20+, Galaxy Note 8, Galaxy Note 9, Galaxy Note 10/Note 10+, Google Pixel 2/2 XL, Pixel 3/3XL, Pixel 4/4XL, Razer Phone 1 un 2, kā arī pēdējo gadu iPhone modeļiem.

    Razer Kishi kontroles ierīces atbalsta vairumu iOS un Android spēļu, tāpat Razer Kishi varēs izmantot ar Google Stadia. Razer Kishi izskats un pogu izvietojums dikti atgādina Xbox One pultis. Razer Kishi ļaus arī veikt viedtālruņa uzlādi spēlēšanas laikā, kas ir ļoti svarīgs parametrs šāda veida aksesuāriem.

    Kishi iPhone versija maksā 110 eiro un tas iegādājams Razer veikalā un Amazon. Piegāde uz Latviju maksās vēl 35 eiro no Razer veikala, tāpēc labāk skatīties Amazon virzienā.

    Avotscnet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma