Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Flight Simulator ļauj ielidot viesuļvētrā Lora

    Jaunākie raksti

    Lidošanas simulācijas spēle iznāca gandrīz pirms divām nedēļām, un šajā laikā tā nav likusi vilties, jo tiešām ir kvalitatīvi nostrādāts simulators, kas spēlētājiem ļauj ielidot ASV Meksikas līču piekrastē esošajai viesuļvētrai Lora, kas skārusi šo reģionu.

    Kaut arī viesuļvētra patiešām ir nopietna un atbildīgās iestādes brīdina par iespējamiem postījumiem, un cilvēkiem ir jāpamet savas mājas, tikmēr geimeri izmanto izaicinošo iespēju lidot tieši viesuļvētras epicentrā. Microsoft Flight Simulator 2020 nodrošina reāllaika laikapstākļu datus, kuri tiek iegūti, sadarbojoties ar Šveices uzņēmumu Meteoblue, kas, balstoties uz datiem, nosaka laikapstākļus visā pasaulē.

    Reklāma

    Meteoblue visu pasauli ir sadalījis 250 miljonos mazu sektoru, kuri ievāc visu iespējamo informāciju par laikapstākļiem, tādējādi sniedzot iespēju šo informāciju izmantot arī virtuālajā simulācijas spēlē. Protams, darbs ir bijis izaicinošs, īpaši zinot lielo datu apjomu, kādu ir jāspēj apstrādāt, bet spēlētāji ir lielā sajūsmā par lidošanu viesuļvētrā.

    Kā jau ziņojām iepriekš, tad šī spēle patiešām varētu būt gan viena no šī gada populārākajām spēlēm, gan kopumā ļoti ienesīga visai datoru industrijai, jo tiek prognozēts, ka spēlētāji trīs gadu laikā iztērēs 2,6 miljardu dolāru tikai iekārtās. Tāpat Flight Simulator izpelnījies atzinību par mākslīgā intelekta spēju ļoti precīzi attēlot pasaules karti, tiesa, nelielas kļūdas gan redzamas tajā, ka daudzi augsti objekti tiek attēloti kā augstceltnes, piemēram, Latvijas televīzijas tornis (video no 2:33 minūtes).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma