Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit papildina valkājamo viedierīču klāstu ar 3 jaunām ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Valkājamo viedierīču tirgus sācis veidot peļņu ne tikai Apple, kas arī licis tajā iesaistīties daudziem iepriekš nedaudz pasīviem tirgus spēlētājiem. Šis rudens atnesis visai jēdzīgus Galaxy Watch3 sērijas pulksteņus, tad ir Apple Watch ar watchOS7, budžeta klasē ir Xiaomi, Fitbit un pēc pāris dienām nopērkams būs arī TicWatch GTX par aptuveni 60 eiro.

    Fitbit izziņojis Sense, Versa 3 un Inspire 2 modeļus. Paskatīsimies, kas tie tādi ir.

    Reklāma

    Fitbit Sense

    Fitbit Sense ir dārgākais no jaunajiem Fitbit modeļiem, tā forma izskatās aizgūta no Apple Watch, kā arī Fitbit Sense piedāvā stresa noteikšanu, ķermeņa temperatūras mērīšanu, kā arī elektrokardiogrammas mērījumus.

    Fitbit Sense ir jauns Pure Pulse 2.0 sirdsdarbības sensors, GPS, NFC, iebūvēts Google Assistant un Alexa. Fitbit Sense cena būs ap 330 dolāriem.

    Fitbit Versa 3

    Fitbit Versa 3 ir visai vilinošs sporta entuziastu viedpulkstenis ar GPS (tas iztrūka Fitbit Versa 2 modelī), kā arī pulkstenim ir aktivitāšu karte, kādu redzējām Sunnto 7 apskatā. Fitbit Versa 3 akumulators dienu garai lietošanai uzlādējams 12 minūšu laikā. Arī Fitbit Versa 3 ir Pure Pulse 2.0 mērīšanas tehnoloģija.

    Fitbit Versa 3 cena būs 230 dolāri.

    Fitbit Inspire 2

    Fitbit Inspire 2 ir vienkāršākais no jaunajiem pulksteņu modeļiem, tas piedāvā līdz 10 dienu darbības laiku ar vienu uzlādi pat tad, ja visu laiku aktīvs ir sirdsdarbības sensors.

    Fitbit Inspire 2 maksās ap 100 dolāriem, turklāt Fitbit kopā ar jauno fitnesa aproci piedāvā arī Fitbit Premium servisu gadu bez maksas.

    Avotsgizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    26.08.2020 18:34

    Kāds sakars ar applewatch dizainu, ja šis ir pebbles pēctecis???

    Reklāma