Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Watch3 (41 mm) apskats

    Jaunākie raksti

    Samsung (lokālais ražotāja pārstāvis) šogad ir rīkojies nedaudz nesaprotami, jo mums atsūtīti meitenīgu krāsu viedtālruņi, kas pats par sevi varbūt nav kritiski, bet ar pulksteņiem gan Samsung nošāvis greizi. Man nav nekādu iebildumu panēsāt rozā pulksteni vai viedtālruni, bet man ir iebildumi valkāt kaut ko, kas man ir par mazu. Šoreiz apskatam atbraucis 41 mm Galaxy Watch3 viedpulkstenis ar S izmēra siksniņu. Siksniņa iet ciet, bet tikai uz pēdējo caurumu, un pat tad pulkstenis man nešķiet ērts, tas visai manāmi spiež. Īpaši, kad roka karstumā nedaudz sapampst. Šī nav sūdzība, bet faktu konstatēšana.

    Man ir klusa sajūta, ka Samsung zināja, ka pārsvarā te esam kungi, lai arī Kursora komandā ir arī pa kādai dāmai.

    Reklāma

    Lai arī kā nebūtu… Galaxy Watch3 ir jaunākais mēģinājums konkurēt ar Apple Watch. Un šoreiz vēlme konkurēt ir uzsvērta visos parametros – Galaxy Watch3 pārņēmis stafeti no Apple Watch, lai Android pasaulē ieviestu krišanas/pakrišanas noteikšanu, iebūvētu elektrokardiogrammu un citas nianses. Pat Galaxy Watch3 cena ir ļoti tuva Apple Watch Series 5.

    Papildu neskaitāmiem fizisko aktivitāšu parametru un pulsa mērījumiem, Galaxy Watch3 nosaka arī skābekļa daudzumu asinīs un spēj informēt iepriekš definētas kontaktpersonas par kritienu. Tas šo ierīci padara īpaši noderīgu senioriem un cilvēkiem ar veselības traucējumiem. Pirmo reizi Samsung viedpulkstenis veic reāllaika skriešanas analīzi, ziņojot par soļu asimetriju, kā arī pēc treniņa sniedz atsauksmes un ieteikumus par 6 skriešanas parametriem. Tas analizē arī miega kvalitāti un seko līdzi sievietes menstruālajam ciklam.

    Tehniskā specifikācija

    • Procesors: Exynos 9110
    • RAM: 1 GB
    • Atmiņa: 8 GB
    • Ekrāns: 1.2 collas 41 mm modelim (1.4 collas 45 mm versijai), Always On Display ar Gorilla Glass DX
    • Operētājsistēma: Tizen OS 5.5
    • Lādēšana: ar jebkuru Wireless Power Consortium lādētāju, īsāk sakot, lādē ar jebkuru Qi lādētāju vai pat viedtālruņu reverso uzlādi
    • Izmēri: 41 mm versijai 41 x 42.5 x 11.3 mm ( 45mm versijai 45 x 46.2 x 11.1 mm)
    • Svars: 41 mm versijai 49.2g (Stainless Steel), 45 mm versijai 53.8g (Stainless Steel) / 43g (Titanium)
    • Ūdens noturība: 5 ATM + IP68 / MIL-STD-810G
    • NFC: jā, ar Samsung Pay
    • Akumulators: 247 mAh (41 mm) vai 340 mAh (45 mm)
    • Cena: ieteicamā un arī faktiskā cena pie sakaru operatoriem ir 430 eiro par 41 mm versiju vai 460 par 45 mm Stainless Steel versiju, kamēr pulksteņu LTE versijas ir aptuveni 50 eiro dārgākas

    Izskats un uzbūve

    Apskatam saņemtais mazākais 41 mm modelis ir pieejams nerūsējoša tērauda korpusā, bet lielākais 45 mm modelis ir pieejams gan nerūsējoša tērauda, gan titāna korpusos. Nerūsējošā tērauda versija pieejama bronzas (Mystic Bronze), melnā un sudraba krāsā, bet titāna – melnā krāsā. Pulksteņi atbilst MIL-STD-810G izturības standartam un nodrošina IP68 mitruma un putekļu noturību. Abas Galaxy Watch3 versijas izmanto Super AMOLED ekrānu ar 360 x 360 pikseļu izšķirtspēju un spēj attēlot informāciju visu laiku (Always-On). Ekrānu klāj Corning Gorilla Glass DX aizsargstikls.

    Turpmāk apskatā atsaukšos tikai uz 41 mm Galaxy Watch3 modeli, jo lielāko 45 mm versiju neesmu ne redzējis, ne rokās paturējis.

    Galaxy Watch3 ir nedaudz vieglāks un plānāks par Galaxy Watch, kā arī jaunais modelis ir saņēmis sen gaidītu izcilni starp pogām, lai tās nevarētu tik viegli nospiest netīšām ar piedurkni vai kā citādāk. Nerūsējošais tērauds ir pamatīgi nopulēts, tas ir spīdīgāks par iepriekš Galaxy Watch modeļos redzēto.

    Jaunie viedpulksteņi izmanto rotējošu gredzenu ap ekrānu, gredzens griežas ļoti viegli, bet vienlaikus arī precīzi. Galaxy Watch3 41 mm modelī šis rotējošais gredzens noteikti nāk par labu, jo nelielajā ekrānā kaut ko precīzi sabakstīt ar pirkstu vai cimdotu pirkstu skrējiena laikā ir ļoti sarežģīts uzdevums. 45 mm Galaxy Watch3 ekrāns ir par 0.2 collām lielāks, tur darbības ar pirksta galu varētu būt ērtākas.

    Minūšu atzīmes ap Galaxy Watch3 ekrānu ir patīkams nieks, kas nav atrodams nevienā Apple Watch, kā arī Fitbit Versa 2 ir kantains ekrāns bez minūšu atzīmēm. Vismaz man patīk, ka uz rokas tu nēsā datoru, bet tas tomēr neizskatās pēc datora.

    Galaxy Watch3 41 mm versijai ir 20 mm platas rokas siksniņas, kamēr 45 mm modelī ir 22 mm siksniņas. Tās var ērti aizstāt ar citām tā dēvētajām quick release siksniņām.

    Kopumā Galaxy Watch3 uzbūve ir kādu nelielu soli gājusi uz priekšu, bet arī vecākie Galaxy Watch sērijas viedpulksteņi nebija daudz sliktāki.

    Iespējas un programmatūra

    Samsung ir pilnībā pārgājis uz Tizen OS, atpakaļ uz Wear OS nemaz ražotājs neskatās. Un labi, ka tā, jo Tizen piedāvā ļoti plašas iespējas kopā ar Samsung Galaxy un arī citiem viedtālruņiem. Galaxy Watch3 ar Tizen pie mums noteikti ir pārāks par Garmin (tiesa, Garmin jaunākajos modeļos vairs latviešu rakstzīmes neaizstāj melnas jautājuma zīmes), kā arī Tizen piedāvā ērtas atbildes uz saņemtajām ziņām, mūzikas pārvaldību un pat viedās mājas pārvaldību.

    Viens no lielākajiem jaunumiem ir Galaxy Watch3 spēja vēl labāk sadarboties ar saziņas lietotnēm – tagad viedais pulkstenis ne tikai parāda saņemtos attēlus, bet tas pat spēj parādīt pāris iepriekšējās rindas no sarakstes teksta, lai pēdējai saņemtai ziņai piešķirtu kontekstu. Tāpat Galaxy Watch3 ir iebūvēts mikrofons un skaļrunis, kas lieti noder, ja vēlies veikt balss zvanu, bet nevēlies turēt rokās viedtālruni. Šis ir ļoti ērti automašīnā, jo roka ar pulksteni tāpat jau ir uz stūres tuvu sejai.

    Eksperimentālajā Labs sadaļā var aktivizēt iespēju, kas ar rokas pavēcināšanu atsaka saņemto zvanu, bet man ir jāsaka, ka šī iespēja nedarbojas labi. Parasti atteikuma vietā zvans tika atbildēts. Pie šīs iespējas vēl ir jāpiestrādā.

    Cik lasīts, tad šobrīd esot kaut kādas Galaxy Watch3 un Spotify lietotnes nesaderības, netiekot parādīti albumu vāciņi, kā arī ieķeroties dziesmu nosaukumi, tie nenomainās kopā ar dziesmu. Nevarēšu komentēt, jo neabonēju Spotify. Bet ar Tidal viedpulkstenis sadarbojas ideāli, pat nekādas papildu lietotnes nav jāuzstāda pulkstenī. Vismaz man nenāca Gmail paziņojumi, bet visi citi paziņojumi (protams, kas bija atļauti parādīšanai pulkstenī) nāca kā pieklājas.

    Sports un gulēšana

    Galaxy Watch3 ir pieteicis sevi kā Apple Watch konkurentu, jo tiek solīta elektrokardiogramma un jauni asinsspiediena nolasīšanas dati, bet vismaz apskata tapšanas laikā šīs jaunās iespējas nav aktīvas. Cik saprotu no internetā lasītā, tad Samsung vēl arvien gaida vairāku valstu regulatoru atļauju šīs iespējas aktivizēt. Pēc tam tikšot izsūtīts Galaxy Watch3 sērijas programmatūras atjauninājums, kas arī aktivizēs elektrokardiogrammu un asinsspiediena mērījumus. Elektrokardiogramma un asinsspiediena mērījumi šobrīd pieejami tikai Dienvidkorejā, kā arī pats Samsung apgalvo, ka elektrokardiogramma esot saņēmusi zaļo gaismu ASV. Atjauninājums ar šo iespēju aktivizēšanu ASV vēl nav izsūtīts.

    Teikšu tā – es biju šīs divas iespējas gaidījis, jo vismaz prezentācijā Samsung jaunajiem Galaxy Watch3 sērijas pulksteņiem šīs iespējas izziņoja. Jā, Eiropas reklāmu materiālos un pie sakaru operatoriem nekur netiek šīs iespējas piesauktas, kas arī ir tikai korekti pret pircēju.

    Samsung aprīkojis Galaxy Watch3 ar reāla laika audio + vizuālo treneri skrējējiem. Samsung ir visai lepns par šo virtuālo treneri, jo Apple, Fitbit un pat Garmin šādu iespēju nepiedāvā. Tiesa, Fitbit piedāvā Coach virtuālo treneri, bet tas ir maksas pakalpojums.

    Kā šis treneris darbojas? Pirms skrējiena jāizvēlas savu mērķi – vieglu skrējienu, kaloriju dedzināšanu, izturības treniņu, tad arī pulkstenis pielāgo ieteikumus. Ieteikumi pārsvarā ir par tempa palielināšanu vai samazināšanu. Ik pa laikam Galaxy Watch3 uzslavē skrējēju ar dažādiem pozitīviem balss paziņojumiem.

    Var redzēt, ka Galaxy Watch3 pamatā paredzēts skrējējiem, jo tieši šajās disciplīnās tiek parādīts plašākais datu apkopojums un interpretācijas. Galaxy Watch3 parāda ierastos datus – sirdsdarbību, ilgumu, sadedzinātās kalorijas, bet pieejami arī citi dati par tavu ķermeņa simetriju (kura puse spēcīgāka), kontakta laiku ar zemi, laiku, ko esi pilnībā atrāvies no zemes. Pēcāk Galaxy Watch3 parāda arī ieteikumus, kur sevi vari uzlabot. Visi dati tiek parādīti un uzkrāti Samsung Health lietotnē.

    Ja kaut kas man sporta sadaļā nepatika, tad tā ir sporta sekošanas pauzēšana un pārtraukšana – manuprāt, abas šīs darbības ir pārāk vienkāršas, vari netīšām apturēt un pat pārtraukt sporta datu ierakstu. Citiem ražotājiem ir ilgāk jāpatur poga vai ekrānpoga, lai pauzētu un apturētu sporta režīmu pavisam.

    Gulēšanas datos vērā tiek ņemta arī sirdsdarbība un akselerometra dati. Galaxy Watch3 spēj noteikt seklās un dziļās miega fāzes, kā arī nomoda stundas, tiek pat ņemts vērā nemierīgs miegs, lai izrēķinātu kaut kādu Samsung punktu skaitu par atpūtu. Mani novērojumi liecina, ka Galaxy Watch3 ļoti precīzi nosaka, kad tieši aizmigu un kad pamodos. Tiesa vairākas naktis pēc kārtas ar mazītiņo 41 mm pulksteni un S izmēra siksniņu ap roku nebiju gatavs gulēt.

    Tiek uzskatīts, ka Tizen OS sekošana sportam un atpūtai ir klasi virs tā, ko mums piedāvā Wear OS un pat Fitbit OS. Man ir sajūta, ka stresa noteikšana nav gluži Galaxy Watch3 stiprā puse, toties vari ar roku ievadīt izdzerto ūdens daudzumu, kā arī pulkstenis piedāvā elpošanas vingrinājumus, kas pēdējā laikā kļuvuši ļoti populāri arī Latvijā.

    Jāsaka, ka ar esošo programmatūras versiju sirdsdarbības kontrole norit ar aptuveni 12 līdz 15 sekunžu aizturi, kas ir visa daudz tik svarīgam parametram. Citi sporta pulksteņi ar optisko sirdsdarbības sensoru sniedz vizuālu informāciju par sirds sitieniem minūtē aptuveni pēc 5 sekundēm, ja var ticēt tam, kas tiek rakstīts pamācībās.

    Galaxy Watch3 spēj darboties kā pulsa oksimetrs, nosakot skābekļa daudzumu asinīs (VO2Max), papildinot jau esošos sporta nolasījumus. Man gan ir aizdomas, ka skābekļa daudzums asinīs reti kuram kaut ko izteiks, kā arī šķiet, ka Galaxy Watch3 nolasījumi varētu nebūt ideāli precīzi, bet te varētu būt vainojama stingri pievilktā siksniņa, kas man ir traki par mazu. Mani rādītāji bija ap 95%… 96%, viss, kas ir virs 95% skaitās normāli. Šis rādītājs esot ļoti atkarīgs no augstuma virs jūras līmeņa, bet pie mums nav dižas augstuma starpības.

    Galaxy Watch3 ir arī iestatāma nokrišanas noteikšana, kas ir Apple Watch pulksteņos jau kopš 2018. gada. Iespēja nav aktīva pēc noklusējuma, jo nākas iestatīt kontaktpersonas, kuras tiek apziņotas pēc kritiena noteikšanas. Nezinu, kā tas darbojas, jo kritieni gultā netika reģistrēti kā kritieni. Nekā citādi nespēju iedomāties, kā būtu iespējams šo funkciju pārbaudīt bez sevis savainošanas.

    Galaxy Watch3 varēsi iestatīt arī aizsardzību pret ūdens radītiem skārienekrāna neesošiem skārieniem, arī šis ir jāaktivizē manuāli.

    Protams, Galaxy Watch3 piedāvā ielādēt lietotnes no Galaxy veikala un neskaitāmus ciparnīcu dizainus.

    Akumulators pietiek vienai dienai

    Galaxy Watch3 akumulatora darbība ir nedaudz pārāka par Apple Watch un Wear OS viedpulksteņiem, jo ar vienu uzlādi 41 mm Galaxy Watch3 darbojas aptuveni pusotru diennakti, kamēr 45 mm modelis varētu tuvoties divām dienām, jo tam ir nedaudz ietilpīgāks akumulators. Ja meklē kaut ko ilgāk dzīvojošu, tad nāksies skatīties Huawei virzienā, ja meklē tieši viedpulksteni. Huawei pulksteņi darbojas vismaz nedēļu ar vienu uzlādi, parasti vēl vairāk. Sporta pulksteņi parasti nodzīvo aptuveni divas nedēļas ar vienu uzlādi. Galaxy Watch3 LTE versijas darbosies vēl īsāku laiku.

    Galaxy Watch3 tiek lādēts ar līdzi dotu bezvadu uzlādes doku, bet labā ziņa ir tā, ka Galaxy Watch3 prot lādēties no jebkura Qi bezvadu uzlādes paliktņa. Uzlāde ar līdzi doto bezvadu lādētāju var izrādīties mokoši ilga, jo tas lādējas ar ātrumu aptuveni 35%… 40% stundā. Attiecīgi līdz uzlādētam pulkstenim var nākties gaidīt divas ar pusi stundas. Mūsdienām tas ir ilgs laiks.

    Šeit jāsūta liels fuj Apple Watch virzienā, jo Watch iespējams lādēt tikai ar speciāli Watch uzlādei veidotu lādētāju.

    Galaxy Watch3 akumulatora tēriņu pamatā ir plašais iespēju klāsts, jo pulkstenī ir iebūvēts taupības režīms, kas pārvērš Galaxy Watch3 par parastu pulksteni ar soļu skaitītāju, tad ar vienu uzlādi Galaxy Watch3 nodzīvo aptuveni 7… 8 dienas.

    Nobeigumā

    Samsung, sūtiet džekiem lielos pulksteņus, jo ar 41 mm korpusu un S izmēra siksniņu tās ir fiziskas mocības, nevis bauda testēt pulksteni!

    Apskata tapšanas laikā Galaxy Watch3 vēl arvien nav ticis pie galvenajām savām iespējām – elektrokardiogrammas un asinsspiediena mērījumiem. No vienas puses Samsung Eiropā nereklamē jaunās, bet neaktivizētās Galaxy Watch3 iespējas, bet no otras puses atkal šīs iespējas tika prezentētas un visi tās gaida. Cena no šo iespēju pieejamības nemainās un cena šogad Galaxy Watch3 sērijai nenoliedzami ir visai augsta.

    Manās acīs Tizen OS ir noteikti daudz patīkamāk lietojama pulksteņu operētājsistēma par Wear OS, tomēr es savā topa pirmajā vietā laikam liktu Huawei pieeju pulksteņu operētājsistēmai, jo Huawei prot sabalansēt iespēju klāstu ar akumulatora darbības laiku. Tiesa, Huawei nu nekā nevar lepoties ar viedpulksteņu lietotņu vai kādu papildu pievienojamu iespēju klāstu.

    Neesmu nekāds dizaina eksperts, bet spīdīgs pulksteņa korpuss + melna siksniņa + balti nošūtie diegi dikti atgādina divtūkstošo gadu sākuma pieeju pulksteņu izveidei. Iespējams, šis viss ir nācis atpakaļ modē.

    Kopumā jau, protams, Samsung ar Galaxy Watch3 ir paveicis lielisku darbiņu, tam ir ļoti plašs iespēju klāsts un lietotņu pievienošanas iespēja, vari ar viedpulksteni pilnībā aizvietot viedtālruni, ja izvēlies Galaxy Watch3 LTE versiju, jo tai ir balss zvani, iespēja pievienot Bluetooth austiņas, dažādas lietotnes, mūzikas atskaņotājs, īstens GPS u.tml.

    Patika

    • Uzlabotas sporta funkcijas ar balss treneri
    • Gudra sekošana miegam
    • Ērti apvienota skārienekrāna un rotējošā gredzena darbības
    • Iespēja lādēt no jebkura Qi bezvadu lādētāja

    Ne tik ļoti patika

    • Lēna uzlāde (ap 2.5 h) un visai ātra izlāde (41 mm bez LTE nodzīvo aptuveni dienu un 6 līdz 10 h)
    • Nav aktivizētas elektrokardiogrammas un asinsspiediena noteikšanas iespējas
    • Dārgs, ja salīdzina ar Galaxy Watch Active2
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    23 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    41mm
    24.08.2020 11:05

    Autor, kāds ir Jūsu plaukstas locītavas apkārtmērs? Kur tieši pulksteni uzvelkat.

    41mm
    24.08.2020 13:08
    Reply to  Artis Ābols

    Paldies, par atbildi! 41mm uz Jūsu rokas, nav par mazu (siksniņa ir), kaut vai 45mm arī der. 41mm pulkstenim ir arī plus, ka viņam ir 20mm sikniņa, kas ir visizplatītākā.

    Man ieteikums, kad nākamreiz Jūs vai Jūsu kolēģis/e rakstīs par pulksteņiem, pieminēt arī modeļa (cilvēka) locītavas apkārtmēru, norādītajā bildē. Un ja ir iespējams arī kādu papildus bildi ar mazāku/lielāku locītavas apkārtmēru. Jo to izmēru arī ir pieņemts teikt video, vai rakstos — vismaz priekš klasiskajiem pulksteņiem, jo tā ir vieglāk lasītājam/skatītājam saprast proporcijas.

    26.08.2020 07:51
    Reply to  41mm

    Vizuāli varbūt arī ir pieņemami, bet faktiski man pulkstenis spieda. Pēc nomītiem 5km karstā laikā jau gribējās raut nost no rokas. Pagulēt miega sekošanai ar pulksteni bija kā kopā ar lietuvēnu.

    trel
    24.08.2020 12:16

    Samsungam nebija lielie pulksteņi ko dalīt. Arī gsmarena saņēma 41mm un pukojās.

    trel
    24.08.2020 13:16
    Reply to  Artis Ābols

    Diemžēl ierobežotā 45mm iekārtu daudzuma dēļ šie būs izlēmuši, ka Samantas Tīnas soc.konti ir populārāki un vairāk influencē sabiedrību kā kursors.lv
    Kas to lai zin kā Samsungs šo visu izdomāja :)
    man personīgi būtu interesanti saprast vai šie pulksteņi beidzot sadarbojas ar Iphone normāli un vai Health aplikācijas nedienas ar datu pārraidi ir beigušās.

    Pats bezvadu lādēšanu pārbaudīji?
    gsmarena saka šādi
    The provided wireless charger can get the watch from near 0% to 100% in a little over two hours. And the bad news is that even though the device supports Qi wireless charging, it can’t be charged over a normal Qi-compatible pad. The watch works only with the one provided in the box.

    Last edited 3 years ago by trel
    Jānis
    24.08.2020 12:31

    Man patīk tas apaļais dizains, domāju vai nu pirkt šo vai apple watch s5.

    Kursors.lv
    24.08.2020 12:40
    Reply to  Jānis

    Ja tev ir iPhone un neesi sūrais sportists, tad loģiskā izvēle ir Apple Watch. Ja izmanto Samsung telefonu, tad to pašu var teikt par šādu Galaxy Watch.

    Jons
    29.01.2021 15:34

    Ko darīt ja ir iPhone bet izjūtu diezgan izteiktu nepatiku pret apple watch dizainu?

    Kursors.lv
    29.01.2021 15:41
    Reply to  Jons

    Tad var pirkt, piemēram, kādu no Garmin pulksteņiem.

    Juris
    24.08.2020 14:48

    Ineteresanti – pie nepatika – nav asinsspiediena noteikšanas iespējas… Kā autors iedomājas kaut cik precīzi noteikt asinsspiedienu no plaukstas locītavas? Labāk lai nav nekādi dati, nekā kaut kādi maģiski aprēķināti.

    Juris
    24.08.2020 16:11
    Reply to  Artis Ābols

    Izmantoju ikdienā Garmin Forerunner, man puls piemēram ejot, vai sēžot ir pilnīgi pie vienas vietas – tik pat labi varētu atslēgt, lai bateriju taupa, kad dodos ar velo vai skrienu, lieku jostiņu, tā kā jā – var arī nebūt, labāk tā, nekā kaut ko nepareizi rādā un tad ir lieks stress.

    Kaspars Baradach
    24.08.2020 22:48

    smuks, jā, priecē aci, jā. bet sportam nē. gadu nostaigāju ar pirmo galaxy watch. tomēr atgriezos pie polar

    romaxsoft
    26.08.2020 08:30

    Biju plānojis mainīt savu 46mm Galaxy Watch uz Watch3, taču šobrīd neredzu tam jēgu. Kad Samsung prezentēja Galaxy Watch, tad tas tiešām bija revolucionārs, taču pašlaik šķiet, ka viņi jaunajos gadžetos piešauj klāt kādu dažus nenozīmīgus “uzlabojumus” un pieaudzē cenai klāt pa simtam/pusotram. Diemžēl, šī kompānija, kurai biju uzticīgs daudzus gadus tieši viņu invotīvo risinājumu dēļ pēdējā laikā sāk piekopt Apple politiku, no inovācijām pārejot uz prastu naudas slaukšanu.
    Kāda varētu būt motivācija pirkt Watch3, kurš maksā 150 EUR dārgāk par Watch, ja reāli vienīgais uzlabojums ir skaistākas bildītes? Atgādināšu, ka SPO2 noteikšanas funkcija Samsung pulksteņos bija jau pat Gear S laikā, tikai Samsung to software līmenī noņēma un šobrīd to mēģina iesmērēt, kā mega uzlabojumu, līdz ar atslēgto asinsspiediena mērīšanu un EKG, tāpat ar Samsung Pay, kuru līdz šim pat laikam nevēlas sertificēt daudzās valstīs. Baidos, ja Samsung turpinās šādu savu fanu muļķošanu, kāds no strauji augošajiem PRC brendiem viņiem pamatīgi nograuzīs peļņu ārpus ASV un Dienvidkorejas.

    k06k
    31.08.2020 10:08

    tā sāpe par 41mm, kas mijās cauri visam rakstam, bija tiiiiik komiski nožēlojama… Es Samsung vietā kādu pus gadiņu vispār jums neko nedotu. Tīri jautrībai. :)

    Kursors.lv
    31.08.2020 12:21
    Reply to  k06k

    Ja nedotu, tad mēs dabūtu tos verķus kaut kur citur :) Bet šajā gadījumā sāpe ir diezgan pamatota, jo tas traucē normāli notestēt ierīci. Es pieņemu, ka tu negribēsi lasīt apskatu, kas tapis ieroci nemaz neuzvelkot uz rokas un reāli nepalietojot.

    k06k
    01.09.2020 09:42

    viss labi, puikas. Bet vai tad nav iespēja paprasīt to, ko vajag? Pagaidīsiet, kamēr Samantai Tīnai apniks, un tad iedos jums. :)

    Kursors.lv
    01.09.2020 10:52
    Reply to  k06k

    Ko dod, to ņemam. Apstākļos, kad ierīču skaits ir ierobežots un tās vispār vēl nav pieejamas veikalos, jāstrādā ar to, kas ir pieejams. Pavei, ir daži labi jūtūberi, kas netiek pie jaunumiem un par to var tikai gauži paraudāt :)

    15.10.2020 15:10

    Pēc atņemšanas un atkal atgriešanas man uz apskatu nākas ar nopūtu secināt, ka QI charging gan ir viena liela muldēšana un faktiski mūsu maldiunāšana. Man mājās ir 3 dažādi QI standarta lādētāji. Ne uz viena no tiem nelādēja. TIkai vai nu uz līdzi dotā lādētāja, vai kāda no Samsung telefoniem ar reverse wireless charge. Joka pēc palūdzu vēl kādu pulksteni, ja nu man iedotais ir brāķēts, bet arī tas spītīgi negrib draudzēties ne ar Belkinu, ne Apple, ne Huawei bezvadu lādētājiem.

    Reklāma