Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Music būs integrēts Porsche Taycan izklaides sistēmā

    Jaunākie raksti

    Autoražotājs Porsche un tehnoloģiju uzņēmums Apple paziņojuši par īpašas sadarbības uzsākšanu, elektriskajam Porsche Taycan kļūstot par pirmo automašīnu, kuras vadībās sistēmā būs integrēts Apple Music straumēšanas serviss.

    Ja līdz šim Apple lietotāji ar automašīnām ērtā veidā varēja savienoties, izmantojot Apple CarPlay servisu, tad tagad Porsche sistēmā būs iebūvēts tieši Apple Music serviss, bet tāpat būs pieejams arī CarPlay. Un pēc Porsche pārstāvju vārdiem, šī sadarbība ar Apple apliecina abu uzņēmumu augsto kvalitāti inženierijā un tehnoloģiju attīstībā. Ne par velti Apple Music integrāciju saņem tieši elektroauto, ko var savilkt kopā ar autoindustrijas iespējamo tehnoloģisko nākotni.

    Īpašais savienojums ļaus ikvienam Porsche braucējam ar balsi izsaukt kādu no mūzikas bibliotēkā pieejamajām 60 miljoniem dziesmu, tāpat arī veidot savus īpašos dziesmu atskaņošanas sarakstus vai klausīties tieši Porsche veidotos. Tiesa, par servisu būs jāmaksā, jo Apple Music nav bezmaksas versija kā Spotify, līdz ar to Taycan īpašnieki pirmos sešus mēnešus to varēs baudīt bez maksas, bet pēc tam gan būs nepieciešams iegādāties abonementu.

    Porsche īpašā Burmester skaņu sistēma kopā ar Apple Digital Masters servisu ļaus baudīt, pēc kompānijas vārdiem, ierakstu studijas skaņas kvalitāti automašīnā. Protams, Burmester jāiegādājas atsevišķi, un tā maksā gandrīz 4500 EUR, bet uz kopējās Taycan cenas tas nav nekas ārkārtējs.

    AvotsPorsche
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alberts Kviesis
    25.08.2020 01:30

    neveiksmīgs mārketings

    Reklāma