Web Analytics
More
    Reklāma

    “Bugatti” publicē “Baby II” automašīnas specifikācijas

    Jaunākie raksti

    “Bugatti” sadarbībā ar uzņēmumu “The Little Car Company” izstrādājis “limited-edition” “Baby II” automašīnu, kas apvieno rotaļu auto un īstu automašīnu. Šis auto ir mūsdienu versija oriģinālajam “Baby”, kuru 1926. gadā kompānijas dibinātājs Etore Bugatti uzbūvēja savam dēlam.

    Oriģinālais “Baby” bija izmēros uz pusi mazāka kopija “Type 35” sacīkšu automobilim. Tas bija pilnībā elektrisks, aprīkots ar koka bremzēm un plānots kā “one-off” modelis, taču par šo auto padzirdēja kompānijas klienti, kuri tādas vēlējās saviem bērniem. Beigu beigās tika uzbūvēti aptuveni 500 “Baby” auto.

    Reklāma

    Jaunā “Baby II” ir tikai par 25 procentiem mazāka nekā “Type 35” un ar to var braukt pieaugušie. Kompānija izplatījusi video, demonstrējot, kā testu braucējs Endijs Voless izmēģina šo auto.

    Klientiem būs pieejamas trīs versijas – “Base”, “Vitesse” un “Pur Sang”.  Bāzes modelis aprīkots ar 1,4 kWh bateriju. “Iesācēja” režīmā mašīna attīsta 1,3 zirgspēkus un jaudu sūta uz aizmugurējiem riteņiem. Savukārt, ja ieslēgsiet “eksperta” režīmu, auto attīstīs 5,8 zirgspēkus. Maksimālais ātrums, protams, nav liels – 48 kilometri stundā. Abas pārējās versijas aprīkotas ar 2,8 kWh bateriju, kā arī uzlabotu jaudas agregātu, kas attīsta 13,4 zirgspēkus. Tiesa, lai sasniegtu pilnu jaudu, jāizmanto īpaša atslēga. Gan “Vitesse”, gan “Pur Sang” spēj attīstīt 67 kilometrus stundā.

    Atkarībā no versijas, ar vienu uzlādi mašīna spēs veikt no 21 kilometra līdz pat aptuveni 50 kilometriem. Turklāt, baterijas iespējams nomainīt un nebūs jāgaida, kamēr auto atkal uzlādēsies.

    “Bugatti” plāno sagatavot 500 šādus auto, taču tā kā tas ir “Bugatti”, šī rotaļlieta nebūs lēta – bāzes versija maksā 30 tūkstošus eiro, savukārt dārgāko versiju cena var sasniegt 58 tūkstošus eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    27.07.2020 10:03

    Jā. Lai arī ir zināms, ka būs 2x lēnāks par īres kartingiem, bet varētu izgāzt pa kartingu trasi.

    Krotow
    27.07.2020 12:50

    Nez, mazajam auto no Simsoniem arī Baby bija idejas pamatā?

    Reklāma