Web Analytics
More
    Reklāma

    Bugatti un Rolls-Royce pērn sasniedza pārdošanas rekordus

    Jaunākie raksti

    Neskatoties uz dažādiem izaicinājumiem pēdējo gadu laikā, lukusklases mašīnu ražotāji var būt apmierināti ar pārdošanas rādītājiem Divi no šīs klases ražotājiem Bugatti un Rolls-Royce jau ziņo 2022. gada rezultātus un abi autoražotāji sasnieguši rekordus.

    Bugatti, protams, nav lielapjoma autoražotājs, kas piegādā milzīgu skaitu automašīnu, tāpēc viņu sasniegums, proti, 80 piegādātas mašīnas neizklausās daudz. Tas ir tieši tik, cik 2022. gadā bija plānots piegādāt. Šajā gadījumā gan jāatceras, ka Bugatti ir ļoti ekskluzīvas, ar rokām ražotas mašīnas ar ne mazāk augstu cenu. Bugatti gan ir pietiekami daudz darba arī šim gadam, jo jāsaražo pēdējās Chiron vienības, kā arī rindas kārtībā ir vēl virkne pasūtījumu. Jaunumus no Bugatti varam sagaidīt šā gada otrajā pusē – uzņēmuma vadība iepriekš izteikusies, ka tad tiks sniegta informācija par jauniem modeļiem.

    Reklāma

    Arī Rolls-Royce aizvadītajā gadā klājies ļoti labi – autoražotājs piegādājis 6021 automašīnu. Tas ir 8% pieaugums, ja salīdzinām ar 2021. gadu, kā arī pirmā reize ražotāja vēsturē, kad gada laikā piegādāti vairāk nekā 6000 auto. Piegādes veiktas vairāk nekā 50 valstīs, savukārt vidējā darījuma summa bija ap pusmiljonu eiro.

    Rolls-Royce pārdošanas apjomi kāpuši Eiropā un ASV, savukārt Ķīnā novērots neliels kritums, kas saistāms ar Covid-19 ierobežojumiem un ar to saistītajām ekonomiskajām problēmām valstī. Pieprasītākais modelis aizvadītajā gadā bija Cullinan. Uzņēmuma pārstāvji uzsver, ka pieprasījums saglabājas ļoti augstā līmenī, turklāt šogad plānots uzsākt elektriskā Rolls-Royce Spectre ražošanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma