Web Analytics
More
    Reklāma

    Satechi radījis patiešām miniatūru AirPods austiņu lādētāju

    Jaunākie raksti

    Kompānija Satechi, kura piedāvā dažāda veida augstas kvalitātes datoru aksesuārus, izstrādājusi visai gaumīgu un mazu bezvadu lādētāju, kurš paredzēts tieši Apple AirPods un AirPods Pro versijām, ar nosacījumu, ka pieejama bezvadu lādēšanas kārbiņa.

    Mazais lādētājs sastāv vienīgi no pamatnes, kuru uzreiz iespējams pieslēgt ar USB-C tipa spraudni, un tai nav nekādu vadu un pagarinājumu, tas ir līdzīgi kā vienkārši iespraust jau, iespējams, piemirstās USB zibatmiņas. Tas nozīmē, ka to var ērti lietot gan ar jauno sēriju MacBook datoriem, iPad Pro un jebkuru citu ierīci, kurai pieejama šāda tipa pieslēgvieta.

    Avots: Satechi

    Satechi ražoto lādētāju iespējams iepriekš pasūtīt par 29,99 USD, un tā iznākšana paredzēta maija mēnesī. Vienīgi, lai prieks nebūtu īss, nevadzētu ļaut ierīcei atspiesties nepareizā slīpumā, jo var gadīties itin viegli nolauzt pašu lādētāju. Šis varētu izrādīties noderīgs aksesuārs Apple ikdienas lietotājiem un lieku vadu ienīdējiem, taču modes mīļiem joprojām iespējams iegādāties speciālu rokas somu AirPods austiņām.

    Nesen mēs publicējām Satechi Trio Wireless Charging Pad un Satechi Dual Smart Outlet viedās rozetes apskatus. Lieliski produkti!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma