Web Analytics
More
    Reklāma

    Radīta AirPods austiņu pleca soma

    Jaunākie raksti

    Apple radītās bezvadu austiņas noteikti ir viens no apspriestākajiem mūzikas atskaņošanas produktiem kopš tā prezentēšanas 2016. gada decembrī. Un ne mazāk pārsteidzoša ir plašā aksesuāru izvēle mazai plastmasas kārbiņai. Gribas vilkt paralēles ar pāris centu vērtas sērkociņu kastītes ielikšanu dārgā ādas maciņā.

    Avots: Twelve South

    Uzņēmums Twelve South radījis speciālu ādas plecu somu AirBag, kura paredzēta AirPods un AirPods Pro austiņām. Šis produkts vairāk piemērots Pro versijai, kuru būs ērtāk lietot, jo parasto AirPods baltā kastīte būs jāievieto horizontāli ar vāciņu sānā. Bet tā patiešām ir plecu soma, kurai pat ir mazs rokturis, lai turētu kā ierastu somu rokā, un garo siksnu var ērti noņemt. Ražotājs norāda, ka izmantojot AirBag somu būs iespējams lādēt austiņas gan bezvadu režīmā, gan piespraužot tās pie lādētāja, jo apakšā ir atstāts speciāls atvērums.

    Reklāma

    Avots: Twelve South

    Slavenā dziedātāja un šobrīd modes nozares pārstāve Rihanna 2019. gadā bija redzama sabiedrībā ar vairāk nekā 1000 USD vērtu maza izmēra somiņu, parādot tendences, ka šādas miniatūras somas var kļūt par aktualitāti. AirBag cena ir 49,99 USD ar bezmaksas piegādi ASV. Jāatzīmē, ka šī ir bijusi 1. aprīļa akcija, tāpēc uzņēmums radījis vien 671 eksemplāru, no kuriem joprojām pieejami 593, tātad pieprasījums nav visai augsts.

    Tirdzniecības vietnē eBay pieejamas dažādas līdzīgas interpretācijas. Piemēram, austiņas tiek pārnēsētas miniatūrā Ikea zilajā maisā, bet pieejams arī gandrīz 200 EUR vērts ādas maks no uzņēmuma YSL.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    milkj
    04.04.2020 15:42

    kāpēc nav versijas vīrišiem?

    Reklāma