Web Analytics
More
    Reklāma

    Radīts rokaspulkstenis, kurā darbojas Bugatti Chiron motors

    Jaunākie raksti

    Kamēr gaidiet sava jaunākā Bugatti modeļa Chiron piegādi, lai ar pasaules ātrāko sērijveida sporta mašīnu nepārsniegtu Latvijā atļautos 90 km/h, par nieka 280 000 USD iespējams iegādāties speciālas sērijas pulksteni, kurš piesaistīts auto dizainam. Firmas Jacob & Co. ražotajā rokaspulkstenī būs iebūvēta 16 cilindru motora mini versija, tiesa tas neskanēs tā kā mašīna.

    2019. gada beigās autoražotājs Bugatti noslēdza sadarbību ar dārglietu un pulksteņu ražotāju Ņujorkā bāzēto Jacob & Co., lai kopīgi radītu augstas kvalitātes un mazas tirāžas rokas pulksteņus. Līdz šim radīti jau 2 modeļi, taču iespaidīgākais būs tieši Chiron automašīnas modelim veltītais pulkstenis. Tā nosaukums ir Bugatti Chiron Tourbillion, kur ciparnīcas lejas daļā slēpjas izslavētais dzinēja modelis. Ar speciālas pogas palīdzību to iespējams ieslēgt uz 20 sekundēm. Nerūsējošā tērauda virzuļi tiek virzīti no safīra veidotā motora blokā.

    Reklāma

    https://www.instagram.com/p/B-uV0rsjuO0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

    Viss mehānisms sastāv no 578 sīkām detaļām, kuru izfrēzēšanai bija nepieciešamas 3 dienas, izmantojot CNC iekārtu. Dizaineri pat nebija droši, vai tas viss strādās, taču video redzamais rezultāts izskatās pietiekami iespaidīgs, kāds tiktu sagaidīts no šāda izsmalcināta produkta. Tāpat iespējams piemeklēt atbilstošo siksniņas toni, un, protams, tas rādīs laiku. Pulksteņa augstums ir visai iespaidīgi 20 milimetri. Speciālā mini motora izstrāde aizņēmusi veselu gadu, un Tourbillion būs pieejams tikai 250 eksemplāros.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=399&v=VOga7HrL-Qs&feature=emb_title

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Labvēlis
    15.04.2020 17:34

    Ir versija priekš B7 pasāta ar 2.0 dīzali?

    Reklāma