Web Analytics
More
    Reklāma

    Kompānija PowerUp piedāvā ar telefonu kontrolējamu motoru papīra lidmašīnām

    Jaunākie raksti

    Internetā var nopirkt visu, par to nav šaubu un vēl viens pierādījums tam ir speciāls motors, kuru iespējams pievienot no papīra izlocītai lidmašīnai, lai to spētu vadīt ar telefona palīdzību.

    Powerup 3.0 ir no oglekļa škiedras un plastmasas veidots maziņš propelleris ar motoru, kuru iespējams pievienot pie dažāda veida papīra lidmašīnām. Tā vadība tiek nodrošināta ar speciālas lietotnes palīdzību, kura pieejama gan Android, gan iOS mobilajām operētājsistēmām. Lidošanas ilgums ir 10 minūtes un vadības rādiuss 55 metri. Lidmodeļa kontrole notiek ļoti intuitīvi, kustinot telefonu vēlamajā lidošnas virzienā.

    Reklāma

    Paši ražotāji norāda, ka šis motors ir neiznīcināms, bet tas drīzāk ir prakses jautājums. Tomēr šāda ierīce noteikti ir lielisks elements kā iesaisīt bērnus dažādās praktiskās nodarbībās, lai izzinātu fizikas likumus un vienkārši kaut ko radītu savām rokām.

    Powerup 3.0 maksā 49,99 USD, un piegāde uz Latviju arī būs nedaudz virs 40 USD, tā kā beigās šāds motoriņš nemaz nav tik lēts, bet noteikti šī ir ideja, kuru var konstruēt ikviens praktiskais latvietis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars K
    03.07.2020 12:59

    Manuprāt, šito var dabūt dažādos veikalos, tsk Amazon, tad arī piegāde ir daudz lētāka.

    Reklāma