Web Analytics
More
    Reklāma

    Pica Lulū sola 2h laikā piegādāt arī pārtikas un saimniecības preces

    Jaunākie raksti

    Šajā izaicinājumu pilnajā laikā, īpaši svarīgi pielāgoties mainīgajiem apstākļiem un tirgus izmaiņām ir ēdināšanas uzņēmumiem. Lai noturētu darbiniekus, Pica Lulū  papildina savu piedāvājumu klāstu ar pārtikas un saimniecības preču piegādi, kuru sola nodrošināt 2 stundu laikā! Jaunais sortiments pieejams sadaļā Lulū bode.

    Brīdī, kad klientu pārvietošanās tiek ierobežota, ir ļoti aktuāla kļuvusi pārtikas un saimniecības preču piegāde uz mājām. Vēl svarīgāk ir klientam dabūt vēlamo pasūtījumu dienas laikā, nevis gaidot to dienām vai pat nedēļām ilgi. “Kā jau daudziem ēdināšanas uzņēmumiem, arī Picai Lulū, pie esošās situācijas, ir krities apgrozījums un arī mums ir nācies aizvērt dažas picērijas uz nenoteiktu laiku. Rūpējoties par darbinieku noturēšanu, lai varētu nodrošināt komandai stabilas darba vietas, meklējam arvien jaunus risinājumus. Katra krīze liek uz visu paskatīties citām acīm. Pica Lulū jau izsenis ir atpazīstama ne tikai ar gardām picām, bet arī ar savu ātro piegādi, nemainīgo precizitāti un ašajiem kurjeriem! Apvienojot šos 3 vaļus, uzņēmums ir izveidojis vietu, kur ātri, ērti un pats galvenais – droši, ir iespēja iepirkties. Aicinot visus palikt mājās un rūpēties par savu un līdzcilvēku veselību, esam izveidojuši “Lulū Bodi”, kur klientiem būs iespēja atrast nepieciešamākās pārtikas un saimniecības preces ikdienai”, informē Pica Lulū direktore Maija Zariņa.

    Reklāma

    Pica Lulū sociālā atbildība vienmēr ir bijusi svarīga, bet jo īpaši vīrusa “COVID-19” izplatības laikā uzņēmums rūpējas par darbinieku un klientu drošību, veic dažādus preventīvus pasākumus. Tāpat Pica Lulū ikdienas darbam ir izstrādātas stingras vadlīnijas un procesi, kā darbiniekiem jārīkojas gan picērijās uz vietas, gan piegādes daļai.

    “Mums ir svarīgi rast vienkāršus un ērtus risinājumus, lai atvieglotu mūsu klientu ikdienu”, uzsver Pica Lulū direktore Maija Zariņa, ” līdz ar to, uzstādām sev augstu latiņu, dodot solījumu, ka ēdienu piegādi garantēsim tās pašas dienas laikā”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    02.04.2020 14:03

    Vakar pasūtīju un biju nedaudz šokā, ka piegādāja momentāli. Sajūta, ka tepat gaidīja jau.
    Vienīgi aizmirsa banānus – kurus pēc informācijas nodošanas saņēmu nepilnas stundas laikā.

    Bet citādi serviss lielisks un jā 2h paliks piegādes laiks, būs vnk super. Kaut vai tikai ikdienai svarīgām precēmn.

    Pircējs-Parastais
    02.04.2020 14:31

    Tagad ir skaidrs kas un kāpēc ir izpircis veikalos griķus un tualetes papirus ;)

    KasparsB
    02.04.2020 14:34

    un atkal Rīga.. liekas, ka cilvēki tikai tur dzīvo :D

    Jānis
    02.04.2020 14:51
    Reply to  KasparsB

    Ko tad tu gribēji, ja picērija atrodas Rīgā, tās apkārtnē un Jelgavā, lai tev uz Mazpisāniem ved no Rīgas 2 stundas?

    Uldons
    03.04.2020 09:39
    Reply to  Jānis

    Vinji kjip no picerijas ved ne???

    KasparsB
    03.04.2020 19:27
    Reply to  Jānis

    Jelgavā tak i picas tagad neved.. pati picērija ciet, šaubos vai no Rīgas vedīs :D Ja Jelgavā piegādātu, tad i neko neteiktu.. :D

    Ainārs
    02.04.2020 17:42

    Man liekas interesanti kā tagad liela daļa uzņēmumu metas jaunajā bumā un piedāvā mēreni līdz ļoti pārcenotas pārtikas preces vai ēdienu uz mājām. Acīmredzot pieprasījums pēc tā ir.

    Kursors.lv
    02.04.2020 17:54
    Reply to  Ainārs

    Kaut kā tomēr jāmēģina nodrošināt darbu saviem darbiniekiem.

    Reklāma