Web Analytics
More
    Reklāma

    Pirmais Nokia 5G telefons piedalīsies jaunajā Bonda filmā

    Jaunākie raksti

    Kompānija HMD Global, kurai šobrīd pieder tiesības uz Nokia telefoniem, bija paredzējusi jaunākos modeļus prezentēt Mobile World Congress 2020 ietvaros marta mēnesī, taču šis pasākums ticis atcelts saistībā ar korona vīrusa izplatību. Tāpēc pirmā Nokia ar 5G atbalstu tiks prezentēta speciālā pasākumā 19. martā, kurš norisināsies Londonā.

    Ar 5G savienojumu aprīkotais telefona modelis sauksies Nokia 8.2 5G, un vislielākā interese saistīta ar to, ka tas būs redzams jaunākajā Džeimsa Bonda filmā “No Time to Die”, ko izmantos viena no galvenajām sieviešu lomas atveidotājām un, iespējams, ka pats aģents 007. Tāpat filmā būšot redzams arī 7.2 modelis, un klasiskā Nokia 3310 4G. Tiesa, šī paša nejēdzīgā vīrusa dēļ arī jaunās Bonda filmas pirmizrāde ir pārcelta uz vēlāku laiku.

    Reklāma

    Tā kā joprojām šis nav oficiāli apstiprināts, tad nāksies gaidīt līdz Nokia oficiālajai prezentācijai, kā arī jaunajam Bonda filmas reklāmas rullītim, bet līdz tam analītiķi no avota TechRadar ir dalījušies ar pāris ekrānuzņēmumiem, kur darbībā redzams jaunais telefons. Tas būs aprīkots ar 4 kamerām, kuras novietotas telefona aizmugurē ar apļa veida izbīdījumu. Tāpat tam varētu būt ekrānā iebūvēts pirkstu nospieduma lasītājs, kā jau ierasts Samsung jaunākajos telefonos, un vēl joprojām 3,5 mm austiņu izeja. Telefons tikšot darbināts ar Snapdragon 765 procesoru.

    Filmā būs redzams arī pirmais elektriskais modelis no autoražotāja Aston Martin, kurš jau ilgu laiku ir piegādājis specaģentam auto, iezīmējot elektrifikāciju un zaļo domāšanu arī britu auto tirgū. Šo īpašo modeli sauks par Rapide E, kura cena sāksies no aptuveni 292 000 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    rudzu rikas
    08.03.2020 23:53

    Nez vai 5G “noēdīs” vairāk akumulatoru telefoniem? Kad notika pāreja no 3G uz 4G par to arī bija bažas, bet šķiet, ka viss ir OK.

    baterijas apēdājs
    09.03.2020 09:13
    Reply to  rudzu rikas

    5g ideja tak ir tāda, ka bāzes ir tuvāk, arī raidītājam jāstrādā ar mazāku jaudu.
    Ja tehniskais dizains nav aplam neloģisks, tad būtu jātērē mazāk.

    filmas nosaukums kāds)

    Reklāma