Web Analytics
More
    Reklāma

    Leica izlaidusi speciāli Džeimsa Bonda filmai veltītu kameras versiju

    Jaunākie raksti

    Atzīmējot ikonisko spiegu filmu sērijas par izdomātu tēlu Džeimsu Bondu 25. izlaidumu, uzņēmums Leica radījis speciāli veltītu kameru dizainu savam Q2 fotoaparātam.

    Filmas pirmizrāde ir atlikta jau pietiekami ilgu laiku, pateicoties koronavīrusa pandēmijai, taču ja nekas nemainīs, tad 30. septembrī kinoteātros beidzot nonāks 25. filmā “No Time To Die”. Par godu šim notikumam kameru ražotājs Leica jau ir izlaidis un paspējis izpārdot īpašu kameras Q2 versiju. Tā tikusi radīta vien 250 eksemplāros, un kā ikoniskākais elements ir lēcas aizsargvāciņš, kurš veidots identiski tam brīdīm, kad aģents katras filmas sākumā izšauj no ieroča un ekrāns it kā aizveras. Tie, kuri ir redzējuši kaut vienu spiegu filmas daļu, noteikti saprot par ko ir runa.

    Reklāma

    Papildu tam dažās vietās būs redzams aģenta 007 logo, kā arī katrs fotoaparāts būs numurēts, lai pircējs zinātu, kuru versiju saņēmis tieši viņš. Kamera būs ietērpta zaļganīgas krāsas ādā, kā arī tā būs ievietota līdzīga dizaina čemodānā. Jā, tieši tā, kamerai būs īpaši veidots un pieskaņots vecā stila ceļojumu koferis. Kameras būs roku darbs, un tās tiks veidotas Vācijā, bet īpašais čemodāns izgatavots Anglijā. Kopumā šo var dēvēt par visai ekskluzīvu produktu, kāds arī tas ir domāts. Ja runājam par tehnisko daļu, tad Q2 kamera ir aprīkota ar 47,3 megapikseļu lielu sensoru, un tai pievienota Summilux f/1.7 lēca. Fotokamera ir spējīga uzņemt 4K izšķirtspējas video.

    Parastā kameras modeļa cena ir 4990 EUR, bet īpašās versijas cena ~7913 EUR (6750 GBP). Kā jau minēts, tad visi 250 eksemplāri ir izpirkti, un Džeimsa Bonda fani var nepacietīgi gaidīt jaunākās filmas iznākšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma