Web Analytics
More
    Reklāma

    Bonda jaunais Aston Martin varētu būt elektrisks

    Jaunākie raksti

    Nu gan mēs esam nodzīvojušies – Bonds. Džeimss Bonds, iespējams, pāries uz elektrodzinēju darbinātu Aston Martin. Pats Bonds droši vien arī būs afroamerikānis ar aziātiskām sejas iezīmēm.

    Jaunās Bonda filmas režisors Cary Joji Fukanaga vēlas, lai aģents 007 pārvietotos ar Aston Martin elektrisko Rapide E, ignorējot iekšdedzes dzinējus. Te gan jāpiemin, ka Bonds, visticamāk, vēl arvien pēc sevis nesalasīs patronu čaulītes, viņš turpinās spridzināt un slīcināt cilvēkus, diez vai varam no Bonda sagaidīt martini-vodkas kokteiļa aizstāšanu ar fair trade sojas pienu.

    Labā ziņa gan ir tā, ka parasti tikai filmu sākumā Bonds pavizinās apkārt ar Aston Martin, BMW, Alfa Romeo vai Ford reklāmas automašīnām, pēcāk viņš pāriet uz ļoti jaudīgām motorlaivām, lidmašīnām, tankiem un citiem saprātīgākiem transporta paveidiem.

    Quantum of Solace filmā it kā jau tika izrādīts viens no potenciāli lieliskākajiem izgudrojumiem automašīnu industrijā – ūdeņraža degvielas dzinēja Ford Edge. Faktiski tobrīd Ford nebija gatavs piegādāt Edge HySeries automašīnu, tāpēc filmā redzams parasts iekšdedzes dzinēja Ford.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    20.03.2019 10:06

    Nu paga paga… Elektrisks Aston Martin nav nekāds e-UP vai leaf… Neko sliktu tur neredzu! Motora rēkoņa noteikti nav galvenais kas palīdz panākt vai tieši otrādi aizlaisties no sliktajiem puikām. Jaudīgam elektro auto ir vairāk priekšrocību kā rēcošam V8! Bonds taču vienmēr ir bijis modernu gadžetu lietotājs – kāpēc gan starp tiem nevarētu būt moderns elektroauto?

    Uldis M.
    20.03.2019 10:19

    Arī Tesla ir bijusi Spiegu filmā :D
    https://www.youtube.com/watch?v=1z3kXru_rlg

    N
    20.03.2019 13:33

    Nevarēs vairs rādīt kā regulāri pārslēdz ātrumu dzenoties pakaļ, mainot joslas, utt.

    Krotow
    20.03.2019 20:28

    Ja jau ar Bonda vārdu var popularizēt EV attīstību, parādot, ka EV auto nav tikai golfa ratiņi, lai notiek. Ātrumu pārslēgšanas skati gan ir gaumes jautājums.

    Reklāma