Web Analytics
More
    Reklāma

    Koronavīrusa dēļ atcelta Mobile World Congress 2020 izstāde

    Jaunākie raksti

    Mobile World Congress tehnoloģiju izstādes rīkotājs organizācija GSMA šovakar oficiāli paziņojis, ka koronavīrusa draudu dēļ oficiāli tiek atcelta Mobile World Congress 2020 izstāde, kam februāra beigās reizi bija jānotiek Barselonā. Tas ir pirmais gadījums, kad izstādes 33 gadu vēsturē to nākas atcelt.

    GSMA vadītājs Džons Hofmans (John Hoffman) ir paziņojis, ka vīrusa izplatības dēļ vairs nav iespējams organizēt šo pasākumu, jo vīruss skar ceļošanas un citus apstākļus.

    Reklāma

    Pagājušajā gadā izstādi apmeklēja vairāk nekā 100 000 cilvēku un liela daļa no tiem ieradās no Ķīnas vai strādā ķīniešu kompāniju labā. Un Ķīnā, kā mēs labi zinām, ir aizsācies koronavīruss, kas beidzot ir ieguvis oficiālo nosaukumu “Covid-19” un jau laupījis vairāk nekā 1000 cilvēku dzīvības.

    Iepriekš jau informējām, ka uzņēmumi viens pēc otra atteica dalību Mobile World Congress bažījoties par savu darbinieku veselību un iespējām apmeklēt šo pasākumu. Šādi no dalības izstādē bija atteikušies tādi uzņēmumi kā Amazon, LG, Sony, NVIDIA u.c. Vairākus iepriekšējos gadus šajā izstādē piedalījās arī mūsu mobilo sakaru operators LMT, taču, cik man zināms, šogad viņi nebija plānojuši piedalīties izstādē ar stendu.

    AvotsGSMA
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Roberts Jakubans
    12.02.2020 21:48

    Šogad Evelatus bija plānojis piedalīties ar savu stendu.

    Janis Murnieks
    12.02.2020 23:37

    Aha , un Just5 arī – ar savu AI biorobotu “”vasjok 0.7b” :D

    Reklāma