Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia 8, 6, 5, un 3 iegūst pagarinātu drošības ielāpu saņemšanas periodu

    Jaunākie raksti

    Nokia zīmola lietotājs HMD Global ir kārtējo reizi pārsteidzis ar uzņēmuma uzticību saviem ražojumiem. Lai arī Nokia 8, Nokia 6, Nokia 5, un Nokia 3 viedtālruņi nu jau uzskatāmi par veciem, tomēr Nokia paziņojusi, ka tie turpinās saņemt Android drošības ielāpus.

    Drošība ielāpu solījums būs gana ilgs – tas vairumam modeļu būs līdz 2020. gada rudenim. Vēl arvien tas ir gadu ilgāks par laika sprīdi, ko Nokia solīja sākotnēji. Nokia 3 saņems pēdējo drošības ielāpu nākamā gada septembrī, kamēr Nokia 8, 6 un 5 – nākamā gada oktobrī. Nokia 2 pēdējais ielāps gaidāms šī gada novembrī.

    Reklāma

    Pirmie Nokia Android viedtālruņi tapa 2017. gadā. Modeļu klāsts bija plašs – Nokia 8, Nokia 6, Nokia 5, Nokia 3 un Nokia 2. Pēcāk Nokia pieslējās Android One programmai, lai saviem viedtālruņiem nodrošinātu vēl ātrāku atjauninājumu saņemšanu. Ideja ir superīga, bet man nācies atzīt, ka tomēr gribētos redzēt programmatūras un saskarnes atšķirības 150 eiro un gandrīz 700 eiro Nokia 9 PureView modelim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    17.08.2019 10:32

    tā lūk, bērni, tiek veidotas ilgtermiņa uzticības saites zīmolam, lai arī kādus komentārus neveltītu Kursora apskatnieki…

    rudzu rikas
    17.08.2019 12:23

    Joprojām nesaprotu, kāpēc viedo ierīcu ražotāji kā brīvprātīgu opciju nav ieviesuši mazu, godīgu abonentmaksu par regulāru drošības un citu atjaunošanas atjaunošanas saņemšanu neieroebežotu laiku (saprāta robežās – piemēram, vienai ierīcei 10 gadus). Pašreiz ir tā, ka visi tie papildinājumi labākajā gadījumā iznāk tikai populārākajām ierīcēm. Populārākās ierīces 99% gadījumos nekādi neatbilst tam, ko sagaidu no viedierīces (pirmais noteikums – baterija vismaz 5000mAh).

    Reklāma