Web Analytics
More
    Reklāma

    BIT 18. oktobrī organizē tehnoloģisko risinājumu pasākumu “Tehnoloģiju ceturtdiena”

    Jaunākie raksti

    Mūsdienās, kad informācijas tehnoloģijas risinājumi strauji attīstās un nodrošina efektīvu uzņēmuma darbību, ir svarīgi sekot līdzi nozares aktualitātēm un tendencēm. Uzņēmuma Infrastruktūra nodrošina uzņēmuma izaugsmi un ilgtspēju, tāpēc Jums ir nepieciešami efektīvi un moderni risinājumi.

    SIA Baltijas Informācijas Tehnoloģijas (BIT) šī gada 18. oktobrī organizē tehnoloģisko risinājumu pasākumu “Tehnoloģiju ceturtdiena”, kas iepazīstinās Jūs ar labāko un aktuālāko no vadošo IT ražotāju piedāvājuma.

    Reklāma

    Pasākuma ietvaros uzzināsiet vairāk par HPE Nimble – mūsdienīgāko un jaudīgāko disku masīvu, kas apveltīts ar mākslīgo intelektu. Par lielākiem un mazākiem mākoņiem būs atsevišķs stāsts. Prezentācijā par mākoņpakalpojumu Microsoft Azure uzzināsiet, kas tas ir un kā to daudzi uzņēmumi izmanto jau šodien.

    Laikā, kad svarīga ne tikai datortehnikas funkcionalitāte, bet ar drošība, Hewlett-Packard pārstāvis pastāstīs par unikāliem datortehnikas drošības risinājumiem un funkcijām, kas palīdz saglabāt darba efektivitāti un produktivitāti. Uzzināsiet arī par ražotāja jaunumiem printeru pasaulē un varēsiet vērot demonstrācijas, tai skaitā tiks parādīts, kā viegli un ērti izdrukāt dokumentu no mobilās ierīces.

    Lenovo prezentācija sniegs Jums plašāku priekštatu par ražotāja THINKSYSTEM un THINKAGILE serveru risinājumiem un atklās to priekšrocības salīdzinājumā ar konkurentu produktiem. Pasākuma laikā saņemsiet atbildes arī uz tādiem jautājumiem kā:

    • Kādas ir priekšrocības atjauninot IT infrastruktūras uzraudzības (monitoringa)  risinājumu uz jaunāko ZABBIX 4.0 versiju?
    • Kā droši attālināti piekļūt jebkurai darba lietotnei no jebkuras ierīces?

    Turklāt visa pasākuma laikā Jums būs iespēja aprunāties un saņemt padomus no Hewlett-Packard, Hewlett-Packard Enterprise, Lenovo, Watchguard un Zabbix ražotāju pārstāvjiem.

    • Pasākuma datums: ceturtdiena, 18. oktobris
    • Dalība: bezmaksas
    • Pasākuma mērķauditorija: valsts iestāžu un uzņēmumu IT vadītāji un IT infrastruktūras speciālisti

    Pasākumā ieeja tikai ar ielūgumiem, taču jebkuram interesentam ir iespēja pieteikt sevi vai kolēģi un saņemt bezmaksas ielūgumu, aizpildot pieteikuma anketu šeit līdz 11. oktobrim.

    Apmeklē pasākumu un esi zinošākais IT infrastruktūras speciālists!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma