Web Analytics
More
    Reklāma

    LG autonomo auto vadības sistēmas darbinās izmantojot Microsoft Azure

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) un Microsoft noslēguši vienošanās memorandu, lai atbalstītu un attīstītu LG autonomās vadības automobiļu un informācijas un izklaides sistēmu biznesu. Šīs partnerības nosacījumi paredz, ka LG paātrinās automašīnu nozarei paredzētās digitālās platformas transformāciju, paralēli LG nākotnes pašbraucošās sistēmas programmatūrai izmantojot Microsoft Azure mākoņdatošanas un mākslīgā intelekta tehnoloģijas. Šī automašīnu nozarei paredzētā digitālā platforma tiek uztverta kā nozīmīga LG izaugsmes veicinātāja.

    LG izmantos Microsoft zināšanas mākslīgā intelekta jomā, lai uzlabotu uzņēmuma izstrādāto vadītāja atbalsta sistēmu (Advanced Driver Assistance Systems jeb ADAS), autovadītāja uzraudzīšanas kameru (Driver-Status Monitoring Camera jeb DSM) un daudzfunkcionālo priekšējo kameru, kā arī lai iestrādātu Microsoft virtuālā atbalsta risinājumu akseleratoru LG informācijas un izklaides sistēmās. Pateicoties Azure Data Box pakalpojumam, braukšanas laikā ievāktos datus iespējams arī automātiski lejupielādēt, lai radītu bibliotēku, kas palīdz autonomās braukšanas programmatūrai kļūt vēl gudrākai.

    Reklāma

    Turklāt LG plāno izveidot inovatīvu digitālās attīstības un testēšanas iestādi, kurā tiks izmantotas modernākās tehnoloģijas. Augstas veiktspējas skaitļošana (HPC) un grafikas procesors (GPU), ko atbalsta Microsoft Azure, būtiski samazinās laiku, kas nepieciešams, lai LG mākslīgā intelekta autonomās braukšanas programmatūra mācītos un attīstītos. Pateicoties Azure, autonomās braukšanas sistēmām ceļa un satiksmes modeļu aptveršanai būtu nepieciešamas vien dažas minūtes, nevis vesela diena, kā tas ir šobrīd.

    Azure var palīdzēt mākslīgā intelekta autonomās braukšanas programmatūrai iemācīties arī dažādus autovadītāju braukšanas paradumus, kā arī atpazīt un atšķirt gājējus un citus objektus. ADAS iestrādājot Azure atbalstītu mākslīgā intelekta autonomās braukšanas programmatūru, iespējams būtiski uzlabot DSM un daudzfunkcionālās priekšējās kameras veiktspēju.

    Papildus spējai apmācīt mākslīgā intelekta autonomās braukšanas programmatūru Azure nodrošina arī ar balsi kontrolējamu virtuālā atbalsta risinājumu akseleratoru ar mākslīgā intelekta pakalpojumiem. Izmantojot Azure palīdzību, LG automašīnas informācijas un izklaides sistēma ļaus autovadītājiem braukšanas laikā viegli un ātri pārbaudīt informāciju par satiksmi, meklēt tuvumā esošos restorānus, ieslēgt iemīļotās dziesmas un daudz ko citu.

    “Mēs ceram, ka Microsoft progresīvā mākoņdatošanas infrastruktūra apvienojumā ar LG strauji pieaugošo automašīnu komponenšu biznesu paātrinās autonomās braukšanas automobiļu nozares attīstību kopumā,” norāda LG Vehicle Component Solutions Company prezidents Kims Jinjuņs (Kim Jin-yong). “Mēs esam pārliecināti, ka Microsoft un LG tehnoloģiju apvienošana radīs jaunu autonomās braukšanas automobiļu mākslīgā intelekta standartu.”

    “LG un Microsoft kopīgi var palīdzēt veidot transporta nākotni,” saka Microsoft auto nozares struktūrvienības izpilddirektors Sandžejs Ravi. “Strādājot kopā, mēs varam sniegt iespējas autoražotājiem nodrošināt dažādu mobilitātes pieredzi, radīt jaunus pakalpojumus un ienākumu iespējas, kā arī ražot drošākus, inteliģentākus un ilgtspējīgākus transportlīdzekļus.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma