Web Analytics
More
    Reklāma

    BIT aicina apmeklēt IT risinājumu pasākumu “Tehnoloģiju ceturtdiena”

    Jaunākie raksti

    Vēlies būt zinošākais IT infrastruktūras speciālists? Apmeklē BIT “Tehnoloģiju ceturtdienas” pasākumu 12. oktobrī, uzzini vairāk par HP, HPE, Zabbix, Citrix, Microsoft, VMware kompāniju jaunumiem un Tu būsi zinošākais IT speciālists savā jomā.

    SIA “Baltijas Informācijas Tehnoloģijas” organizētajā IT risinājumu pasākumā sev saistošas tēmas atradīs ikviens IT vadītājs un sistēmu administrators. Kopumā 10 dažādas prezentācijas par tādām tēmām kā HPE ProLiant Gen10, Micrososft Hybrid infrastucture, Citrix NetScaler-SD-WAN, HPE SimpliVity un HPE Nimble. Turklāt, tās ir tikai dažas no piedāvātājām prezentāciju tēmām.

    Reklāma

    HP pārstāvji dalībniekus iepazīstinās ar datoru un drukas iekārtu jaunumiem. Pamatojoties uz matemātiskiem izmaksu aprēķiniem, saņemsiet padomus, kas palīdzēs pieņemt pareizo lēmumu, kad jāizdara izvēle starp tintes vai lāzeru drukas tehnoloģijām. Apmeklējot pasākumu, uzzināsiet vairāk par PageWide-series A3 un atjaunotajiem Laserjet M600 printeru sērijas modeļiem, kā arī varēsiet izmēģināt HP mobilo un kabatas printeri. Tāpat pasākumā būs iespējams apskatīt jaunāko HP datortehniku – HP Elitebook sērijas modeļus ar jauno dizainu un logo. Vēl klātienē varēsiet redzēt arī HPE servertehniku – jauno HPE Proliant DL380 Gen10 un, protams, arī datu masīvu – HPE 3PAR.

    BIT “Tehnoloģiju ceturtdiena” pasākumā Jūs gan gūsiet jaunas zināšanas, gan varēsiet iepazīt  IT nozares speciālistus un IT ražotāju pārstāvjus, kas sniegs atbildes uz visiem Jūsu jautājumiem. Visi interesenti var pieteikties pasākumam, aizpildot pieteikuma anketu šeit līdz 5.oktobrim. Pēc anketas aizpildīšanas Jums tiks nosūtīts pasākuma ielūgums un apstiprināta Jūsu dalība pasākumā.

    SIA “Baltijas Informācijas Tehnoloģijas” (BIT) ir kompānija ar 25 gadu pieredzi IT infrastruktūras ieviešanā un apkalpošanā. “Tehnoloģiju ceturtdiena” ir ikgadējs BIT klientu pasākums, kas paredzēts uzņēmuma klientiem, bet apmeklēt pasākuma prezentācijas un iepazīties ar tehnoloģiju jaunumiem ir aicināts ikviens interesents.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma