Web Analytics
More
    Reklāma

    Cat prezentējis B35 podziņtelefonu ar 4G atbalstu

    Jaunākie raksti

    Cat tālruņi iepazīstina ar Cat B35, paaugstinātas izturības daudzfunkciju tālruni ar ilgu akumulatora darbības laiku un iespējotu 4G, kas ļauj lietotājam veikt ikdienas zvanus un sūtīt īsziņas, ātri pārlūkot internetu un piekļūt visām svarīgajām lietotnēm.

    Tālrunis Cat B35 ir veidots triecienizturīgs un noturīgs pret putekļiem un ūdeni, nodrošinot lietotājam noturīgu zvanu un īsziņu savienojumu arī skarbā vidē. Tam ir piekļuve 4G LTE tīkliem, kā arī VoLTE un VoWiFi atbalsts. Lietotāji var izmantot atsevišķas viedtālruņos pieejamās funkcijas, tostarp e-pastu, sociālos tīklus, kartes, meklēšanu un Google Assistant.

    Reklāma

    Daudzfunkciju tālruņi ir svarīga Cat tālruņu piedāvājuma daļa. Cat B35 ir jaunākais Cat daudzfunkciju tālruņu klāsta papildinājums, kas paredzēts klientiem, kuriem nepieciešama uzticama ierīce, kas ļautu uzturēt sakarus arī ilgās darba dienās, un uzņēmumiem, kuri par pieejamu cenu vēlas saviem darbiniekiem piešķirt tālruņus kontaktu uzturēšanai darba laikā.

    Kā visi Cat tālruņi, arī Cat B35 ir izturīgs, uzticams un pārbaudīts ekstrēmos apstākļos. Tālrunim piešķirts IP68 sertifikāts, kas nozīmē, ka tālrunis ir spējīgs atrasties zem ūdens 35 minūtes dziļumā līdz 1,2 metriem un ir vairākkārt pārbaudīts kritienā no 1,8 metru (6 pēdu) augstuma ar piezemēšanos uz betona, kā arī ir noturīgs pret putekļiem un augstām temperatūrām. Tam ir arī liela izmēra 2300 mAh akumulators ar 12 stundu sarunu laiku un 30 dienu gaidstāves laiku. Šīs īpašības ir īpaši nozīmīgas Cat tālruņu pircējiem. Nesenā pētījumā, kurā piedalījās 25 000 Cat tālruņu lietotāju, 4 no 5 īpašībām, kuras tika atzītas par svarīgākajām, bija saistītas ar tālruņa izturību, bet 98 % pētījuma dalībnieku par vissvarīgāko uzskatīja ilgu akumulatora darbmūžu. Vairāk nekā puse (58 %) pirms izšķiršanās par labu Cat tālrunim kā izturīgai alternatīvai bija nopietni sabojājuši savus iepriekšējos tālruņus.

    “Paverot 4G iespējas jaunai auditorijai, Cat B35 kļūst par nozīmīgu soli pretī pārmaiņām mūsu produktu klāstā,” sacīja Pīters Stīvenss, Bullitt Group izpilddirektors. “Kaut arī daudzfunkciju tālruņu pasūtījumu apjoms 2018. gadā kopumā turpina samazināties, starptautiskais tirgus vēl aizvien ir plašs, it sevišķi paaugstinātas izturības tālruņu nišā, jo uzņēmumi un privātpersonas meklē iespējas, kā izvairīties no augstām remontdarbu izmaksām un problēmām ar lietojamību. Pateicoties ieviestajām 4G funkcijām, Cat B35 ar tīmekļa pakalpojumiem iepazīstina jaunu auditoriju; tā ir lieliska izdevība gan mūsu klientiem, gan mūsu sadarbības partneriem no mobilo sakaru operatoru vidus.”

    Cat B35 tālruņa ar 4G funkcijām ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena ir 109€, un to šobrīd var iegādāties vietnē www.catphones.com

    Galvenās Cat B35 specifikācijas

    • Liela izmēra 2300 mAh akumulators
    • IP68 — noturīgs pret putekļiem, ūdensdrošs (35 minūtes līdz 1,5 m dziļumam)
    • Spēj izturēt kritienu no 1,8 m augstuma ar piezemēšanos uz betona
    • MILSPEC 810G
    • Noturīgs pret vibrāciju, smiltīm, sāli, miglu un spiedienu
    • KaiOS 2.5
    • Sākotnēji instalētās lietotnes: Google Assistant (aktivizējama, turot nospiestu centra/OK taustiņu), Google Maps, Google Search, YouTube
    • LTE (4G) ar atbalstu VoWiFi un VoLTE (atkarīgs no tīkla)
    • Nano SIM, divu un vienas SIM kartes versijas
    • Wi-Fi un Wi-Fi tīklājs
    • Bluetooth ® 4.1
    • Micro USB 2.0
    • aGPS, GPS, Glonass
    • Austiņu ligzda
    • Qualcomm 8905 divkodolu 1.3 GHz mikroshēmojums
    • 2,4” QVGA krāsu displejs
    • 2 MP kamera
    • 512 MB RAM, 4 GB ROM (iespējams papildināt ar microSD)
    • FM radio
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    15 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps Lācis
    05.09.2018 10:56

    Man tēvs lieto iepriekšējo B35 – smalki burti uz neizteiksmīga fona un viņs neko nevar salasīt pat ar brillēm, nomainīt nevar. Skaņu toņi pieejamie ir traktoru trokšni – viņš kā izbijis traktorists pilnībā ignorē ar tehniku saistītus trokšņus ikdienā (blakus pilnā skaļumā mauro traktora atpakaļgaitas signāls, bet viņs to nemana, jo pieradis pie traktoru skaņām). Kamēr šo nesalabo – kāda jēga? Pārejais baigi labi.

    Uldis M.
    05.09.2018 14:33

    Svarīgi būtu telefonam prast automātiski pieslēgties pie tīkla veida ar stiprāko signālu. Absolūtajs vairākums telefonu tīklus ir sadalījuši pēc prioritātes sākot ar 4G, tad 3G u.t.t. Attiecīgi kamēr 4G ir pieejama kaut kāda zona – tikmēr sēž uz sliktas bet 4G zonas, kamēr tai pat laikā ir pieejams ekselents 2G signāls. Rezultātā cieš sarunas kvalitāte – kas ir podziņtelefonu galvenā funkcija!
    Internets? Interneta servisi? Tas vairāk būs izņēmuma gadījums.
    Vai nu cilvēks prot lietot internetu un lieto to uz viedtālruņa, vai neprot un tāpēc lieto podziņtelefonu. Nav vairs tie laiki kad kursoru pa WAP pārlūku dzenājām ar taustiņiem!
    Vienīgais ieguvums ir tāds, ka Mobilo sakaru operatori attīsta tieši 4G tīkla infrastruktūru, kā rezultātā vēl pēc dažiem gadiem sakaru kavalitāte ar ierīci bez 4G atbalsta var kļūt ierobežota…

    Kristaps Skutelis
    05.09.2018 14:36
    Reply to  Uldis M.

    Nu, paga, Latvijā taču sarunas nenotiek 4G tīklā. Kad ir zvans, tad telefons slēdzas zemāk.

    Uldis M.
    05.09.2018 14:41

    Tiešām? Bez izņēmumiem?
    Vienkārši zinu no pieredzes ka senči laukos tika apgādāti ar viedtālruņiem un sakaru kvalitāte ar viņiem krietni pasliktinājās. Paši arī sūdzējās par sliktām zonām. Tā kā viņi mobilo internetu neabonē un ikdienā lieto mājas WiFi tīklu, tad atslēdzu viņu viedtālruņos 4G un 3G – atstājot vien 2G! Rezultātā – zonas pilnas un sarunas neraustās.

    Kristaps Skutelis
    05.09.2018 14:45
    Reply to  Uldis M.

    Manuprāt, jā, balss sakari nevienam no mūsu operatoriem nenotiek 4G režīmā. Bet ja viss ir slikti ar pārklājumu (un nevajag internetu), tad manuāla 2G iestatīšana ir ļoti prātīga lieta ko darīt.

    digitalk
    05.09.2018 15:05

    žēl, ka atkal 2 MP kamera, citādi izskatās laba un uzlabota Samsung Xcover kopija.

    Uldis M.
    05.09.2018 16:36
    Reply to  digitalk

    Jā, es nebeidzu šokēties par 2MP kamerām un zemas kvalitātes 240×320 pikseļu displejiem, ko ražotāji nekaurējoties joprojām liek iekšā podziņtelefonos. Nu kamōn! Cena pāri 100 EUR bet nevar ielikt vismaz 5MP kameru ar autofokusu un čut čut labāku displejiņu? Citi ražotāji pa šādu cenu uztaisa viedtālruni!

    Kristaps Skutelis
    05.09.2018 16:45
    Reply to  Uldis M.

    Nu, paga, nauda taču kaut kā jāmēģina nopelnīt. Labākas kameras un labāki displeji taču vairāk maksā.

    digitalk
    06.09.2018 00:00
    Reply to  Uldis M.

    tā displeja padarīšana pārlieku neuztrauc, jo ekrāna fiziskajam izmēram tāpat sanāk ap 200 ppi – salasīt var, ja ar fontiem viss prātīgi pastrādāts. pat google maps ir lietojams. tāpat ir pamatotas aizdomas, ka neko labāku neražo, jo tas nav izdevīgi. bet nu 5MP kamera ir must have, lai kamera kā tāda kļūtu lietojama.

    Uldis M.
    06.09.2018 13:36
    Reply to  digitalk

    comment image
    tie displeji ir draņķīgi! krāsas nekādas, kontrasts nekāds, spilgtā saulē aiz biezā aizsargstikla vispār ir auzas… šāda izmēra OLED displejiņš, vai nedaudz augstākas izšķirtspējas LCD taču neko nemaksā… lai tak uztaisa 480×640 pikseļu izšķirtspējā – būs gan krāsas, gan kontrasts u.t.t.

    Uldis M.
    06.09.2018 13:51
    Reply to  digitalk

    P.S.
    Tā nav ka nebūtu pieejami labāki displeji. Nu kaut vai šis:comment image

    Vilis
    06.09.2018 00:45

    Manai mātei kā reiz ir vajadzīgs jauns pogu telefons, arto praktiski neko nevar dzirdēt, ja ticēt RD Elektroniks veikala pārdevējam, tagad no pogu telefoniem, pilnīgi visi ir mēsli un visiem ir ļoti klusa skaņa. Jūs te vairāk ieslīgstat tehniskās detaļās, varbūt kāds zin kurš modelis ir daudz maz normāls, kuram ir normāla skaņa?

    Jānis R
    06.09.2018 02:37

    Vecajiem telefoniem vismaz zelts iekšā bet jaunajiem (ūdenscaurlaidīgajiem, stikla) cena krītas tik ātri, ka telefons mūs izslauc tukšus.

    Jānis T.
    05.07.2019 00:10

    Bēdīgi, ka apskatā ir pieminēts, ka telefons atbalsta kartes, bet nav pieminēts, ka tikai online Google Maps, bez iespējām ielādēt un lietot vietā, kur nav tīkls pieejams.
    Ilgi meklēju backup telefonu ceļojumiem nomaļās vietās, tādu, kas izturīgs ar ilgu gaidīšanas laiku, utt. Un šim tas viss bija, arī karšu atbalsts. Protams, sagaidīju ko līdzīgu vecajām Nokia Ovi tipa kartēm (S60 paaudzes, t.i. vismaz pirms 10 gadiem ko lietoja). Neko fancy, nekādu 3D, bet ko tādu, kur vismaz apmēram var saprast kur esi un uz kurieni kustēties.
    Bet nē, karte tikai Online, kas pat dziļākos LV mežos nebūs pieejama.
    Muļķīgi šādu būtisku niansi nepieminēt. Jāsaka, ka arī neviens cits apskats to gan nav pieminējis, izskatās, ka visi apskatnieki tikai pagroza telefonu, palasa preses relīzi un citu viedokļus un nemaz necenšas sarast šāda aparāta specifisko nišu un specifiskās prasības.
    Nopirku un tagad saprotu, ka labāk būtu ņēmis Nokia 3310 un plastikāta maisiņu. 3x lētāk, 2x mazāks izmērs, un precīzi tik pat liels ieguvums.

    Kursors.lv
    05.07.2019 06:40
    Reply to  Jānis T.

    Paldies par komentāru, bet šis nav apskats. Tā ir ražotāja sagatavota preses relīze.

    Reklāma