Web Analytics
More
    Reklāma

    AGM Flip būs pirmais īpaši izturīgais salokāmais viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    Jau pavisam drīz Ķīnas tirgus tiks prezentēts pasaulē pirmais īpaši izturīgais salokāmais viedtālrunis AGM Flip, lai gan šāda dizaina telefoni paši par sevi ir viegli sabojājami.

    Gaidāmais AGM Flip telefons tiks izziņots 24. augustā. Balstoties uz tā nosaukumu, var pieņemt, ka viedtālruņa forma atgādinās gliemežvāku jeb to varēs atvērt no lejas uz augšu. Līdzīgi kā Samsung Galaxy Flip, Motorola Razr un Oppo Find N2 Flip modeļus.

    Reklāma

    Pagaidām nav zināma precīza tehniskā informācija, taču no reklāmas bildes ir redzams, ka AGM Flip ekrāns varētu būt ar taisnām malām bez noapaļojumiem, bet aizmugure gan saņemt nedaudz noapaļotu vāciņu. Iespējams, ka tieši tur arī slēpsies izturīgais korpuss. Tāpat tiek baumots, ka AGM Flip saņems 3.5mm pieslēgvietu.

    Taču skaidrs ir viens, ka salokāmie telefoni pašas formas dēļ nevar būt ļoti izturīgi, tāpēc būs interesanti redzēt, kādus risinājumus izmantos AGM. Tieši putekļu nokļūšana eņģē un starp ekrānu ir lielākie draudi šiem telefoniem. Primāri tas tiks izziņots Ķīnas tirgus, bet globālā pieejamība būs zināma vēlāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma