Web Analytics
More
    Reklāma

    Mājaslapu konstruktors Wix.com nopērk digitālā dizaina komūnu DeviantArt

    Jaunākie raksti

    Mūsdienās izveidot tīmekļa vietni ir vienkāršāk par vienkāršu, jo eksistē pat “čaiņikam” viegli saprotami konstruktori kā Izraēlā bāzētais Wix.com. Lai spēcinātu savu tīmekļa vietņu veidošanas biznesu, Wix.com par 36 miljoniem ASV dolāru ir iegādājies vienu no pasaulē pazīstamākajām digitālā dizaina komūnām – DeviantArt.

    Reklāma

    Wix pārstāvji norāda, ka tuvākajā pārskatāmajā nākotnē DeviantArt tiks atstāts darboties kā atsevišķs projekts un to neplāno slēgt. Pat vairāk, DeviantArt lietotāji varēs piekļūt Wix tīmekļa izstrādes rīkiem, lai padarītu krāšņākus savus profilus. Te nav runa tikai par dizainu, bet arī papildus funkcionalitāti, piemēram, e-komerciju. No otras puses, DeviantArt publicētie darbi būs pieejami Wix.com lietotājiem, kas tos varēs izmantot tīmekļa vietņu izstrādei. Wix arī sola uzlabot DeviantArt datora un mobilo aplikāciju, kas savā attīstībā atgādina dinozaurus no 2000. gada, kad tika dibināts DeviantArt.

    DeviantArt dibināts pirms 17 gadiem un šajā laikā spējis piesaistīt 13.5 miljonu ASV dolāru lielas investīcijas. Wix ir dibināts 2006. gadā un ir šobrīd novērtēts 2.86 miljardu ASV dolāru vērtībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uu
    24.02.2017 09:17

    Katra sūda lapele un aplikācija tagad domā, ka vērta miljardus. Stulbā pasaule.

    Lapsinieks
    24.02.2017 10:41
    Reply to  Uu

    Īrijā vētra jau beidzās un atjaunojās interneta sakari?

    Kristaps Skutelis
    24.02.2017 10:45
    Reply to  Uu

    Ko ar šo komentāru vēlējies pateikt? Kā tas sasaucas ar šajā rakstā pateikto? Neesi mierā ar Wix vērtību? Spēj nopamatot kāpēc tam ir jābūt savādākam?

    Jānis
    24.02.2017 13:20

    Cilvēks, laikam, gribēja pateikt, ka cena ne vienmēr atspoguļo vērtību. Un otrādi.

    Reklāma