Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijas zīmols Evelatus atvērs savu pirmo veikalu Liepājā

    Jaunākie raksti

    Piektdien, 22. janvārī Liepājas lielākajā tirdzniecības centrā „Ostmala” K. Zāles laukumā 8 tiks atvērts jaunais Latvijas zīmola „Evelatus” veikals. Šis būs jau 11. mobilo tālruņu, planšetdatoru un tālruņu aksesuāru „Evelatus” veikals Latvijā.

    ‘Esam ļoti priecīgi un lepni par iespēju atvērt savu pirmo veikalu skaistajā ostas pilsētā Liepājā. Atverot „Evelatus” veikalu t/c „Ostmala”, domājām par mūsu klientu ērtībām – vēlamies būt ērtāk pieejami mūsu esošajiem un potenciālajiem klientiem. Augsts klientu apkalpošanas serviss un plašs sortiments ir mūsu prioritāte, tādēļ pastāvīgi domājam par to, kā pilnveidoties un attīstīties. Ticam, ka, atverot veikalu Liepājā, iepriecināsim mūsu pastāvīgos klientus un iegūsim vēl daudz jaunu”, atklāj uzņēmuma vadītājs Valters Ģērmanis.

    Reklāma

    Jaunajā „Evelatus” veikalā gaidīsim savus apmeklētājus darba dienās, sestdienās un svētdienās no pulksten 10 līdz 21. „Evelatus” ir sarūpējis arī pārsteigumu – veikala atklāšanā, kura notiks veikala telpās t/c Ostmala 22. janvārī pulksten 16.00, piedalīsies Liepājas futbola kluba prezidents Māris Verpakovskis, kurš pagājušajā gadā ar savu pārstāvēto klubu „Liepāja” izcīnīja Latvijas futbola čempionu titulu. Protams, „Evelatus” piedāvās saviem klientiem arī pieprasītākos mobilo tālruņu modeļus par īpašām svētku cenām. Piedāvājums būs pieejams visu janvāri. Papildu informācija par akciju: www.facebook.com/evelatus.

    Kompānijas izaugsme attaisno savu nosaukumu „Evelatus”, ko veido divu latīņu vārdu savienojums eventus (notikumi) un elatus (augšup). No maza mobilo tālruņu un aksesuāru veikala tirdzniecības centra „Nelda” 2. stāvā Rīgā uzņēmums „Evelatus” 10 gadu laikā ir audzis desmitkārt: „Evelatus” 10 veikali atrodas lielākajos tirdzniecības centros Rīgā un Valmierā, savukārt šogad 22. janvārī tiks atvērts 11. veikals Liepājā – t/c „Ostmala” K. Zāles laukumā 8. Uzņēmuma Evelatus apgrozījums 2015.gadā sasniedzis 1 500 000 eur, un tā kopēja nodokļu nomaksa valstij pārsniedz 100 000 eur.

    Šodien uzņēmums „Evelatus” sadarbojas ar oficiāliem pasaules mēroga mobilo tālruņu ražotāju pārstāvjiem – „Samsung”, „Microsoft”, „Apple”, LG, HTC, „Blackberry”, „Cat”, „Meizu”, „Huawei”, HOCO, ir mobilo tālruņu, planšetdatoru un citas tehnikas izplatītājs Latvijā, nodarbojas ar vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību, turklāt uzņēmums ir uzsācis jaunu darbības virzienu – pašu radīto preču tirdzniecību – tie ir tālruņu aksesuāri, kā arī 2015. gada maijā pārdošanā izlaistais pirmais viedtālrunis Evelatus Classic EC01. Pērn Latvijas Patentu valde nominēja Evelatus ar Latvijas Gada preču zīmi.

    Svarīgs notikums pagājušajā gadā kompānijai bija arī sadarbība ar Latvijas pārstāvi Aminatu Eirovīzijas dziesmu konkursā, kurš norisinājās Austrijā un kur Aminata izcīnīja augsto 6. vietu. Šogad Evelatus veiksmīgi izveidojis partnerattiecības ar Latvijas Futbola federāciju, kļūstot par tās oficiālajiem sponsoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    este
    19.01.2016 01:46

    vēl bomzīgāku miestu atrast nebija iespējams. Nākošais veikals būs Durbē vai Alsviķos?

    Marcis
    19.01.2016 10:05

    Beidzot arī mūsu pilsētā būs normāls mobilo telefonu veikals!!! Forši! Malači! :)

    19.01.2016 17:47
    Reply to  Marcis

    Galvenais lai garantijas remonts neievelkas uz pus gadu, es par pārmaksāšanu, par Trodeks un LMT.

    Reklāma