Web Analytics
More
    Reklāma

    Mobitec Group atklāj pirmo Nokia Showroom Baltijā

    Jaunākie raksti

    Nokia mobilo tālruņu izplatītājs Mobitec Group sadarbībā ar savu vairumtirdzniecības partneri Latvijā – Evelatus, oficiāli atklājis pirmo Nokia Showroom, kurā ikvienam apmeklētājam ir iespēja aplūkot, izmēģināt un iegādāties tautā iecienītos podziņtelefonus, kā arī jaunākos Android operētājsistēmas viedtālruņus.

    Mobitec Group, kuram pieder tiesības izplatīt Nokia tālruņus Baltijas valstīs, paziņojis par sava pirmā un šobrīd vienīgā Nokia Showroom atklāšanu. Tā notikusi sadarbībā ar pašmāju mobilo telefonu un aksesuāru tirgotāju Evelatus, kurš šobrīd Latvijā ir oficiālais Nokia tālruņu vairumtirgotājs.

    Jaunatklātais Nokia Showroom ir vienīgā vieta, kur vienuviet pieejami visi Nokia telefoni, kuri tiek tirgoti Latvijā. Tas atrodas Rīgas visblīvāk apdzīvotajā mikrorajonā – Pļavniekos T/C Maxima XXX, Deglava ielā 67. Tā mērķi ir iepazīstināt apmeklētājus ar jaunākajām „Nokia” zīmola mobilajā ierīcēm, sniegt konsultācijas par „Android One” priekšrocībām un piedāvāt klientiem plašāko Nokia oriģinālo aksesuāru izvēli Latvijā.

    Evelatus vadītājs Valters Ģērmanis pauda gandarījumu par iegūto Nokia produkcijas izplatītāja Mobitec Group uzticību, kļūstot par uzņēmuma oficiālo partneri Latvijā. „Nokia zīmola atgriešanās Latvijas tirgū ir liels ieguvums!”, uzskata Evelatus vadītājs, „jo vienkāršie un viegli lietojamie „podziņtelefoni” vēl joprojām ir ļoti iecienīti un aktuāli mūsu pircēju vidū, kā arī ar nepacietību gaidām jauno Android viedtālruņu iznākšanu, lai sastādītu konkurenci citiem tirgū piedāvātajiem viedtālruņiem.”

    Šogad Nokia jaunākie tālruņu modeļi debitēja nesen notikušajā Pasaules Mobilajā kongresā, kas notika februāra beigās Barselonā.Nokia pārstāvji paredz, ka Nokia 6 un Nokia 7 plus iemantos Nokia populārāko tālruņu statusu veikalu plauktos Latvijas tirgū. Pirmais no tiem ir pagājušā gada tāda paša nosaukuma modeļa jaunā versija, kura no iepriekšējās pamatā atšķiras ar jaudīgāku procesoru –Snapdragon 400. sērijas mikroshēmu nomainījis jau pakāpienu augstākais Snapdragon 630. Šis modelis tirdzniecībā Latvijā nonāks maijā un maksās no 279 eiro.

    Tikai jaunatklātā Nokia showroom apmeklētajiem būs iespēja aplūkot tādus modeļus kā Nokia 8 sirocco – pagaidām, dārgāko Nokia produktu līnijas viedierīci un tautā saukto „banānu” – Nokia 8110, kurs nosaukumu iemantojis tā spilgti dzeltenās krāsas un garenās formas dēļ. Šie modeļi nonāks pārdošanā tikai maija beigās – Nokia 8 sirocco un jūnija vidū – Nokia 8110, taču jaunatklātajā Nokia showroom jau šodien.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma