Web Analytics
More
    Reklāma

    Evelatus kļūst par oficiālo Nokia tālruņu izplatītāju, tirgos jauno un pieejamo Nokia 2

    Jaunākie raksti

    Pašmāju mobilo telefonu un aksesuāru tirgotājs Evelatus kļūst par oficiālo Nokia tālruņu izplatītāju Latvijā un paziņo par jauna produkta – Nokia 2 ienākšanu Latvijas tirgū. Nokia tālruņi cilvēkiem jau iepriekš cilvēkiem ir asociējušies ar labu baterijas izturību. Nu tas ir jaunā līmenī ar jaunradīto Nokia 2, kas nodrošinās tālruņa izmantošanu vēl ilgu laiku, kad citi mūsdienu viedtālruņi pieprasa lādēšanu.

    „Esam patiesi priecīgi, ka esam ieguvuši Nokia ražotāja HMD Global uzticību un kļuvuši par viņu oficiālo partneri Latvijā. Pie mums pirmajiem būs nopērkami jaunie Nokia tālruņi, turklāt pircējiem būs īpaši bonusi – tālruņa aksesuāri dāvanā, kā arī visiem interesentiem būs iespēja pie mums 1. decembrī apmeklēt jaunāko Nokia modeļu prezentāciju,” savu gandarījumu pauž veikalu tīkla Evelatus vadītājs Valters Ģērmanis.

    Reklāma

    Juho Sarvikas, HMD Global, produktu daļas vadītājs atklāj: “Mūsdienu cilvēki ļoti uzticas saviem tālruņiem un ierobežo savu darbu ar tālruni, lai bez uzlādes tam enerģijas pietiktu visu dienu. Mēs neuzskatām, ka cilvēkam vajag darīt mazāk darbību ar savu viedtālruni, tāpēc mēs radījām tālruni, kuram baterija dzīvo krietni ilgāk, kamēr citas ierīces jau sen ir izlādējušās. Katra Nokia 2 sastāvdaļa sākot no displeja līdz baterijai un dizainam ir ražota tā, lai patērētu tik maz enerģijas cik vien iespējams, nodrošinot lietotājiem tādu tālruni, uz kuru viņi var paļauties.”

    Iespaidīgā 2 dienu tālruņa baterijas dzīve nenozīmē zemāku tālruņa darbības kvalitāti. Savienojot Qualcomm Snapdragon procesoru ar 5 collu kvalitatīvu displeju ar iebūvētu modernāko Android operētājsistēmu Nokia 2 piedāvā drošu tehnoloģiju, uz kuru var paļauties katru dienu.

    Nokia 2 nodrošina izturību dizainā, mantojot visas Nokia tālruņu kvalitātes iezīmes, vienkāršību un uzticamību. Tā gludais alumīnija korpuss apvienojumā ar augstvērtīgo Corning Gorilla stiklu un polikarbonāta aizmuguri nodrošina patīkamu sajūtu un kvalitāti. Apvienojot Premium materiālus un pārdomātu, ergonomisku dizainu radīts modelis, kas ir gan praktisks, gan stilīgs un par pieņemamu cenu.

    Brīvība darīt vairāk ir ne tikai saistībā ar izturīgo 4100 mAh bateriju. Piecu collu LTPS LCD HD displejs nodrošina spilgtu skatīšanās pieredzi vienlaikus ar zemāku enerģijas patēriņu. Nokia 2 dod brīvību pilnībā izbaudīt izklaides, skatoties HD video, skaidras fotogrāfijas, klausoties mīļākās dziesmas, kā arī lietojot sociālos tīklus un internetu bez raizēm par baterijas noturību.

    Ar 8 MP aizmugurējo kameru pateicoties automātiskai ainas atrašanai un automātiskajai fokusēšanai, Nokia 2 nodrošina lietotājus ar labām bildēm katru reizi. Izmantojot 5 MP priekšējo kameru, var uzņemt fotogrāfijas no jebkura rakursa. Tiek nodrošināta iespēja vienmēr iegūt papildus ietilpību notvertajiem kadriem izmantojot atmiņas kartes pieslēgvietu un neierobežotām foto un video uzlādēm izmantojot Google Photos.

    Vienmēr droši, mūsdienīgi Nokia tālruņi ar Andriod operētājsistēmu nodrošina tādus apbrīnojamus rīkus kā Google Assistant, kas pieejams bez iepriekšējas ielādēšanas. Kopā ar operētājsistēmu Android Nougat un Android Oreo Nokia 2 saņem ikmēneša drošības uzlabojumus, lai lietotājs būtu pārliecināts, ka viņa tālrunis ir drošs un atbilstošs jaunākajām tehnoloģijām.

    Nokia 2 būs pieejams melnā krāsā ar baltā, melnā krāsā un melnā ar bronzas maliņu. Jaunā tālruņa cena veikalos būs ap 120 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    19 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    23.11.2017 14:08

    paviršam lasītājam pat varētu šķist, ka šis būs aifona killeris :D

    x
    23.11.2017 14:22
    Reply to  Lapsinieks

    kaut kas tajā ir….ja 120 eiras godīgi kalpos 1.5-2 gadus, tad popularitātes ziņā tas varētu būt n2 uzreiz aiz aifona) par x reizes mazāku cenu. un tādā gadījumā roi tai nokijai būs ļoti augsts.
    protams, ja būs šaizes, gļuki un bremzes, tad tirgus pats visu sakārtos un labo pārsteigumu cienītāji varēs gaidīt nākamo vunderfonu.

    Kristaps Skutelis
    23.11.2017 14:30
    Reply to  Lapsinieks

    Aha, 99 eiro telefons, ko šeit tirgo par 120 eiro noteikti ir aifona killeris.

    Lapsinieks
    23.11.2017 14:45

    aļo. tā bija ironiska atbilde jūsmīgajam PR tekstam

    fake
    23.11.2017 14:28

    Interesanti, cik lietojams būs telefons ar 1GB RAM?! 1GB bija pieņemams uz windows`a. Un par cik ļooooti sadārdzinātos, ja ieliktu 2GB RAM

    Kristaps Skutelis
    23.11.2017 14:34
    Reply to  fake

    Es domāju, ka ar šādu tehnisko aprīkojumu tas telefons būs praktiski nelietojams jau visai drīz. Mēģināsim nomedīt uz testu, lai par to pārliecinātos paši.

    fake
    23.11.2017 15:15

    like

    Gunārs Saldavs
    24.11.2017 22:20

    Ja jau uztaisīja tādu, tātad darbojas. Nu bet jūs jau kā parasti sāksiet salīdzināt ar flagmaņiem un rezultāti būs visai bēdīgi. To jau parādījāt ar rakstu par Nokia 6.

    Kristaps Skutelis
    24.11.2017 22:34

    Tieši kurā vietā Nokia 6 bija salīdzināts ar flagmaņiem?

    Gunārs Saldavs
    25.11.2017 09:46

    Iespējams, ka lielākais Nokia 6 bremzētājs ir lēnā iebūvētā atmiņa, kas
    nodrošina vien 274 MB/s lasīšanas ātrumu un niecīgu 79 MB/s ieraksta
    ātrumu. Samsung Galaxy S8 šie lielumi ir gandrīz trīs reizes augstāki, attiecīgi arī viedtālrunis darbojas jūtamu ātrāk

    Kristaps Skutelis
    25.11.2017 10:31

    Šajā konkrētajā gadījumā tas ir ļoti uzskatāms veids kā parādīt, ka Nokia 6 izmanto IZTEIKTI lēnāku atmiņu. Un galvenais, ka tie nav kaut kādi cipariņi uz papīra, telefons darbojas visnotaļ lēnīgi. Tāpēc par to ir jārunā, jo cena tomēr arī nav pavisam maza.

    Tas pats arī attiecas uz Nokia 2. Telefons maksā ap 100 eiro un lielai daļai Latvijas iedzīvotāju tā ir diezgan liela nauda. Ja izrādīsies, ka ierīce tiešām ir draņķis par kuru nav vērts maksāt pat 100 eiro (specene liek par to domāt), tad es jutīšos slikti, ka par to nebrīdinājām savus lasītājus.

    fake
    26.11.2017 02:34

    Nesagaidu, ka šis telefons būs konkurents flagmaņiem, tomēr nepiekrītu argumentam, ka izlaišanas fakts ir pats par sevi kalpo kā apstiprinājums. Pārlieku daudz šajā ziņā tiek grēkots (tipa nopirkta Airbaltic biļete vēl nenozīmē, ka varēsi lidot). Man ir bijis lietošanā gudrtelefons ar (tieši) nepietiekošu atmiņu un sekas ir graujošas. Nav runa par superātru aplikāciju atvēršanos, paŗslēgošanos starp menu. app utt . Bet šāds telefons vnk nav uzticams. Muļķīgi, ka dēl atvērta appa pārstāj darboties citas aplikācijas un ja netīšām esi aizmirsis aizvērt waze, tad nesaņem ziņas – precīzāk saņem viņas tikai tad, kad esi atvēris konkrēto grupu pa jaunam …

    Daris
    23.11.2017 16:49

    Bēdīgi, kā HMD Global parazitē uz vecā zīmola slavas, piedāvājot tādu štruntu ka Nokia 2.
    Pašam vēl N8 – izmantoju to kā navigāciju, SIM vairs neņem pretī.
    Lūk, tas bija telefons!!!

    x
    23.11.2017 17:55
    Reply to  Daris

    ai, parazitē daudzi….arī lielie un slavenie….beigās visu nosaka pārdoto iekārtu skaits, ne?
    nu tad skaitīsim cāļus rudenī.

    A-Z
    24.11.2017 17:52

    Varēja jau tomēr ielikt 2Gb, rodas šaubas, vai tas spēs pavilkt ko vairāk kā 1-2 aplikācijas.
    Labprāt paņemtu pa 99 ar 2Gb un Oreo un drošības ielāpiem, bet šitādu plikadīdu neņemšu.
    PS. Joprojām gaidu no Nokia’s telefonus ar pilnībā maināmiem korpusiem, kā tas bija ar 730/735!

    Imants Imants
    24.11.2017 20:57

    Youtube kanālā “Кик Обзор” ir video (8.11.2017.), kurā teikts, ka HMD Global esot izlaidis jaunu aparātu – Nokia 11. Vai kursors.lv ir kāda informācija par to?

    Kristaps Skutelis
    24.11.2017 21:23
    Reply to  Imants Imants

    Atveram Nokia.com un tur šāda produkta vēl nav :)

    Imants Imants
    25.11.2017 22:02

    Hm… Varbūt krievu blogeris būs noturējis Nokia II par Nokia 11? :-D

    digitalk
    26.11.2017 01:25
    Reply to  Imants Imants

    skaties visādu BS (kas radīts reklāmnaudas pelnīšanai) neieslēdzot smadzenes un pēc tam brīnies. tas esot indiešu dizainera koncepts un fiksi iegūgējot var atrast jūtūbes kanālu, kur šis “dizaineris” sarenderējis neesošu produktu “konceptus”.

    Reklāma