Web Analytics
More
    Reklāma

    Latviju CEBIT 2018 izstādē pārstāvēs 4 uzņēmumi

    Jaunākie raksti

    Jau šodien Hanoverē uzsākas nedēļu garā datortehnoloģiju izstāde CEBIT 2018, kurā papildus pašai izstādei varēs apmeklēt arī dažādas prezentācijas, runas un diskusijas. Šogad CEBIT ir veidots no četrām lielām aktivitāšu kategorijām:

    • d!conomy – Pašā pamatā CEBIT joprojām ir izstāde, kura pulcē uzņēmumus, kam ir ko pārdot un tos, kas vēlas iegādāties produktus un pakalpojumus. Veselas septiņas izstādes halles ir atvēlētas tieši produktu izstādīšanai un savstarpējā biznesa veicināšanai.
    • d!tec – Atsevišķs fokuss ir veltīts arī jaunajām tehnoloģijām, kas vēl tikai sāk savu uzvaras gājienu. Izstādē varēs apskatīt inovatīvus mākslīgā intelekta, papildinātās/virtuālās realitātes, blokķēdes, robotikas, bezpilota lidaparātu, mobilitātes u.c. tehnoloģijas. Paralēli pašu tehnoloģiju iespēju apskatei izstādes apmeklētāji varēs iepazīties ar jaunuzņēmumiem, kas parādīs modernus biznesa modeļus un darbības pieejas.
    • d!talk – Izstādē būs realizēta arī konferences un darbnīcu (workshops) puse un apmeklētāji varēs klausīties iedvesmojošus stāstus par biznesu un tehnoloģijām. Lai arī konferences programma vēl ir izstrādes stadijā, jau tagad ir zināms, ka tajā uzstāsies runātāji no tādiem interesantiem uzņēmumiem kā Amazon, Boston Dynamics un Fraunhofer.
    • d!campus – Lai arī daļa svarīgo sarunu norisināsies pie uzņēmumu stendiem, pasākuma rīkotāji sola parūpēties, lai visa izstādes vide būtu ērta un motivētu veidot jaunas pazīšanās un neformālas sarunas. Galu galā, šādas izstādes galvenais mērķis ir satikt jaunus cilvēkus, veidot kontaktus un uzklausīt vienam otru. Jo tikai uzklausot var saprast kas sarunas partnerim ir nepieciešams un ko mēs varam viņam piedāvāt.

    Latviju šajā izstādē ar stendiem pārstāvēs četri uzņēmumi – Mapon, Evelatus, Zabbix un Proks.

    Reklāma

    “Jau trešo gadu pēc kārtas Latvijas zīmols Evelatus tiek pārstāvēts CEBIT izstāde. Evelatus zīmols katru gadu paplašina savu produktu klāstu un ja sākumā tie bija tikai daži produkti, kas bija salīdzinoši dārgi, tad šobrīd produktu ir vairāk par 20 un tie ir konkurētspējīgi Eiropas tirgu. Šogad izstrādājam jaunus mobilos telefonus, kurus prezentēsim izstādē kā arī veselu virkni ar Evelatus mobilo telefonu aksesuāriem. Izstādi apmeklējam ar mērķi piesaistīt jaunus klientus,” saka SIA Evelatus valdes loceklis Pāvels Beļājevs.

    Neskatoties uz to, ka konference sākas jau šodien, vēl vari paspēt iegādāties biļeti uz to un apmeklēt kādu no izstādes dienām. Ar atlaižu kodu 41nNrJPVVR saņemsi 50% atlaidi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma