Web Analytics
More
    Reklāma

    Wi-Fi saņemšana ļaus dažiem Android Wear pulksteņiem attālināties no viedtālruņa

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš rakstījām, ka Google ir beidzot sarosījusies, lai turpinātu attīstīt Android Wear valkājamo ierīču iespējas. Nebūs melots, ja teiksim, ka uzlabojumus virza konkurenta Apple Watch iznākšana. Android Wear uzlabojumu sarakstā ir vienkāršota žestu vadība, Wi-Fi savienojums un arī iespēja sazināties ar emocijikonu palīdzību.

    Wi-Fi atbalsta aktivizēšana (jā, visos vai gandrīz visos Android Wear pulksteņos jau bezvadu savienojums ir iekšā, tikai tas ir neaktīvs) atļaus atstāt viedtālruni mājās un visu informāciju saņemt rokaspulkstenī, ja vien abas ierīces ir pieslēgtas internetam. Zvanīt un saņemt zvanus nevarēs, Android Wear ir tikai mikrofons, bet nav skaļruņa. Android Wear ierīču ražotāji pagaidām nav izpauduši informāciju par Wi-Fi esamību konkrētos modeļos.

    Reklāma

    Zināms, ka Wi-Fi atbalsts ir iestrādāts LG Watch Urbane, Moto 360, Sony Smartwatch 3 un Samsung Gear Live. Minētie viedpulksteņi jau palēnām saņem nepieciešamo operētājsistēmas jauninājumu. Būs interesanti noraudzīties, kā Wi-Fi aktivizēšana ietekmēs jau tā ne pārāk spējīgos viedo pulksteņu akumulatorus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    varis
    20.05.2015 15:00

    Kad Lg watch urbane sāks pie mums pārdot kāds zin?

    20.05.2015 15:44
    Reply to  varis

    LG oficiāli vēl nevar pateikt vai vispār šis produkts Latvijā tiks izplatīts.

    Mārtiņš Hūns
    21.05.2015 16:49

    par LG G Watch R nav info, ir viņam paslēpts wi-fi vai nav. pa nakti kaut kāds apdeits atnāca, izskatas mazliet interesantāk kā pirms tam, pat lukturīša funkcija tagad ir :D

    Reklāma