Web Analytics
More
    Reklāma

    LG sper platu soli pret neiznākušo Apple pulksteni, izziņo Watch Urbane

    Jaunākie raksti

    LG tikko izziņojis savu jaunāko Android Wear ierīci – LG Watch Urbane. Watch Urbane ir ražotāja pirmais viedais pulkstenis, kas veidots kā luksusa prece vai vismaz pēc tādas izskatās. Watch Urbane ir visai līdzīga tehniskā specifikācija ar nesen apskatīto LG G Watch R.

    LG Watch Urbane ir vienkārša dizaina viedpulkstenis. Pats pulkstenis veidots no metāla, bet siksniņa – no augstvērtīgas ādas. LG Watch Urbane būs pieejams sudraba un zelta nokrāsās. Viedo pulksteni darbinās 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon 400 procesors kopā ar Android Wear operētājsistēmu. Tam būs apaļš 1.3 collu P-OLED ekrāns ar 320 x 320 izšķirtspēju un ap 245 ppi ekrāna punktu blīvums.

    Reklāma

    LG Watch Urbane izmēri ir 45.5 x 52.2 x 10.9 mm, tas saņems 4 GB iekšējo atmiņu un 512 MB RAM. 410 mAh akumulators spēs LG Watch Urbane darbināt aptuveni diennakti ar vienu uzlādes reizi. Pulkstenim būs barometrs, kompass, akselerometrs, žiroskops un sirds sitienu mērierīce. Viedpulkstenim būs IP67 ūdens un putekļu noturība.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Eddy Garcia
    16.02.2015 11:37

    Apple “pulksetni” virsrakstā pieminēt bija ļoti būtiski. It sevišķi kontekstā ar saturu.

    16.02.2015 14:19
    Reply to  Eddy Garcia

    “Visi” vēlas konkurēt ar (vēl neizlaisto) Apple Watch un arī mediji cenšas izmantot iespēju pieminēt šo produktu. Galu galā, idejiski līdzīgas ierīces.

    Matiss
    16.02.2015 14:56

    Nē, šoreiz Apple taisās konkurēt ar Pebble un Android Wear nevis otrādi. Tā, ka manuprāt tiešām tas ir nevietā pieminēts. Vēl taču nav zināms vai Apple Watch ir spējīgs būt konkurents šiem. Protams, pēc gada viss varbūt otrādi. :)

    16.02.2015 15:07
    Reply to  Matiss

    Tehniski, jā, bet praktiski Apple ir tāds milzis (ar praktiski neierobežotiem līdzekļiem), ka tam ir spēkos mainīt esošo lietu kārtību. Tā ir noticis ar vairumu ierīču kategoriju, kurās Apple radījis produktus (iPod, iPhone, iPad, MacBook Air) un varbūt tas pats notiks arī ar Apple Watch. Bet, jā, protams, pagaidām mēs varam par šo tikai zīlēt un tirgus visu noliks savās vietās. Varbūt pēc dažiem gadiem neviens vairs neatcerēsies tādu Pebble un Android Wear.

    EmiilsLV
    16.02.2015 15:22

    Šīs īstenībā jau izskatās samērā ņemams pulkstenis, vienīgi prasās safīra stikliņu, vai vismaz tā pārklājumu

    Edward Knews
    10.04.2015 17:41

    Es mīlu vairāk klasiskos pulksteņus: http://chrono.lv/harry-winston-puksteni un šīs man vienkāsŗi liekas parodijas.

    Reklāma