Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Pay par katru cenu vēlas pārspēt Apple Pay

    Jaunākie raksti

    Samsung Pay debiju piedzīvoja kopā ar Galaxy S6 izziņošanu un uzreiz viesa cerības, ka šī maksāšanas sistēma varētu iekarot pasauli daudz ātrāk, nekā prasīgā Apple Pay elektronisko maksājumu sistēma. Samsung Pay strādās visur, kur šobrīd var apkalpot maksājumu kartes ar magnētisko joslu, kamēr Apple Pay izmatošanai nepieciešami speciāli POS termināli. Samsung varētu būt beidzot izspēlējis pareizo kārti ar LoopPay sistēmas izmantošanu. Pat Google ir nobijusies no Samsung Pay, kas lika uzņēmuma iegādāties Softcard.

    Avots norāda, ka Samsung Pay varētu spert vēl vienu iznīcinošu soli pret Apple, piedāvājot norēķinus bez komisijas maksām. Samsung Pay bezmaksas priekšrocības sākotnēji būs pieejamas Korejā, bet par pārējo pasauli vēl ziņu nav.

    Reklāma

    Šāds Samsung Pay solis arī ASV varētu nozīmēt pamatīgas problēmas Apple Pay norēķinu sistēmai un kopējam Apple plānam attiecībā uz pamatīgu komisijas maksu iekasēšanu. Samsung Pay izredzes ASV teritorijā varētu būt tikai tad, ja Samsung izdodas vienoties ar maksājumu karšu izdevējiem par samazinātas vai atceltas komisijas piemērošanu maksājumiem ar Samsung Pay.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma