Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung varētu apvienoties ar LoopPay, lai pārspētu Apple Pay

    Jaunākie raksti

    Viedierīču mobilie maksājumi vēl ir maz izplatīti. Apple Pay un Google Wallet tikai tagad sāk iekarot ASV. Abu maksāšanas sistēmu pamatā ir NFC tehnoloģija, kas attiecīgi pieprasa arī saderīgus kases aparātus. Samsung šoreiz tiešām varētu vismaz pietuvoties Apple Pay un Google Wallet, jo sadarbībā ar stārtapu LoopPay top uzlabots mobilais maksāšanas serviss.

    Samsung un LoopPay papildinājis NFC izmantošanu ar magnētiskās joslas tehnoloģiju, kas jau ir visos norēķinu termināļos. Tas nozīmē tikai to, ka Samsung un LoopPay var izmantot jau šobrīd un visur, kamēr Apple un Google maksājumu servisi pieprasa nomainīt esošas tehnoloģijas maksājumu termināļu uz jaunākas paaudzes termināļiem ar NFC.

    Reklāma

    Tiek ziņots, ka Samsung un LoopPay kopprojekts pagaidām ir uzskatāms par eksperimentu. Esot izgatavots strādājošs prototips, bet nākas novērst vēl vairākas nepilnības. Visticamāk, Samsung un LoopPay drošību garantēs pirkstu nospiedumu lasītājs viedtālrunī, bet maksāšana fiziski notiks ar viedtālruņa aizsargmaku, kurā ir visas nepieciešamās tehnoloģijas.

    LoopPay jau paspējis izpļāpāties, ka projekts dienas gaismu ieraudzīšot kaut kad nākamā gada laikā, bet esot arī ziņas, ka tas netiks turpināts. Viens gan ir skaidrs – Apple Pay un Google Wallet servisi ir ērtāki pircējam, bet pārdevējam tas nozīmē papildus izmaksas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma