Web Analytics
More
    Reklāma

    Bang & Olufsen Beolit 15 – ilgspēlējoša Bluetooth akustiskā sistēma

    Jaunākie raksti

    Dāņu kompānija Bang & Olufsen, kura specializējas uz stilīgas un dārgas audio, video un citu jomu tehnikas ražošanu, papildinājusi savu portatīvo akustisko sistēmu klāstu ar jaunu modeli – Bang & Olufsen Beolit 15. Šī sistēma ir kā loģisks turpinājums pirms pāris gadiem klajā nākušajai Bang & Olufsen Beolit 12. Taču salīdzinot ar iepriekšējo modeli, jaunā akustika ir krietni vien uzlabota daudzos parametros. Pirmkārt jau tas attiecas uz akumulatoru kurš te ir 18 Wh ietilpīgs, kas nodrošina 24 stundas skaļas mūzikas, ar vienu uzlādi.

    Par skaņu atbild D klases pastiprinātājs ar jaudu 2 x 35W, kā arī viens 5,5 collu platjoslas skaļrunis, divi 4 collu pasīvie basa radiatori, un trīs 1,5 collu vidējo/augsto frekvenču skaļruņi. No pieslēgvietām ir parastā strāvas pieslēgvieta, kā arī USB pieslēgvieta. Ar ierīci, no kuras tiek atskaņota mūzika, akustika savienojas izmantojot Bluetooth pieslēgumu. Akustikas vadības orgāni izvietoti tās virspusē. Korpusa materiāls ir alumīnijs.

    Reklāma

    Ja nu jums ir vēlme pēc pietiekami skaļas, ilgspēlējošas, bet galvenais stilīgas akustikas, jūs variet iegūt Bang & Olufsen Beolit 15 par 499 eiro. Kas zinot B&O cenu rāmjus, patiesībā ir pat lēti.

    AvotsB&O
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    CashMoney
    24.02.2015 11:03

    Ja kādam interesē bluetooth akustiskā sistēma par krietni plānākam maciņam pieņemamu cenu, tad ieteiktu iečekot Arctic Cooling S113 BT. Cena ~50eur.

    KKTK
    24.02.2015 13:27
    Reply to  CashMoney

    Sony SRS-X3 smukāks, bet cena…

    Reklāma