Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung neuzspiedīs Galaxy S6 lietotājiem savu liekprogrammatūru

    Jaunākie raksti

    Samsung veidotajiem viedtālruņiem var piedot plastmasīgumu un dažas ne visai veiklas dizaina nianses, bet lēnīgā TouchWiz saskarne ir kļuvusi par milzīgu klupšanas akmeni ne tikai lētākiem Samsung Galaxy viedtālruņiem. Būtiski cieš arī ļoti ātri un dārgi Galaxy S sērijas viedtālruņi.

    SamMobile ziņo, ka Samsung ir atteicies no daudzu pašu izveidotu un uzturētu lietotņu uzsādīšana, lai tikai nākotnes flagmanis Galaxy S6 nesaņemtu pārmetumus šajā jomā. Tiek norādīts, ka Samsung pāries uz brīvprātīgu papildinājumu lejupielādi no aplikāciju veikala. Turpmāk Samsung lietotājus neapgrūtināšot tādas lietotnes kā Story Album, S Translator un pat S Voice. Galaxy S6 iznākšana tiek gaidīt ap MWC 2015 laiku marta sākumā.

    Reklāma

    Jau iepriekš bija izskanējušas baumas, ka TouchWiz saskarne tikšot atvieglināta. Samsung pirmie soļi TouchWiz sakārtošanā ir vērojami Galaxy A5 modelī. Viedtālrunis darbojās gandrīz perfekti, man patika!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    02.02.2015 16:49

    Un kur ir problēma izlaist atjauninājumus pārējiem salīdzinoši jauniem modeļiem, kur liekās programmas var pievienot lietotāji paši pēc savām vēlmēm. Tādejādi uzlabojot funkcionalitāti esošiem modeļiem.

    02.02.2015 20:43
    Reply to  LOOK

    Samsūds naudu saņēmis, uz pārējo po. Iztiksi bez apdeitiem.

    asdf
    02.02.2015 20:49
    Reply to  LOOK

    Nezini, kur ir problēma? NAUDĀ! Kāpēc jaunināt jau pavecus modeļus, ja var izlaist kaut ko jaunu un pasniegt kā sensacionālu un krutu produktu?

    02.02.2015 22:55
    Reply to  asdf

    Labāk, lai zīmolam ir daudz lojālu fanu, kas stāves un kritīs par tā produktiem. Tad arī būs mazāk jābaidās, ka klienti uzreiz aizmuks pie cita ražotāja, kas ierīci piedāvās lētāk.

    Krotow
    03.02.2015 03:03

    Samsung kurvazoīdi varēja prasties un izlaist jauninājumus ar iespēju noķeksēt “iedāvināto” bloatwari arī iepriekšējiem modeļiem. Sākot ar S3 modeli, kur šī sērga panesās, un tālāk uz augšu. Jaunāka sistēmas versija pie tā netiek prasīta.

    Reklāma