Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung izmainīs Galaxy S6 saskarni līdz ar Android 6.0 atnākšanu

    Jaunākie raksti

    Pāris gadus atpakaļ Samsung koncentrēja spēkus un idejas nepareizā virzienā, uz ilgāku laiku pataisot sevi par apsmieklu, jo smagnējā Samsung TouchWiz saskarne padarīja viedtālruņus lēnus un to darbība nebija plūdena. Par laimi, Samsung visai veikli aptvēra, ka saskarne nestrādā kā gaidīs un pēdējie TouchWiz labojumi to ir padarījuši veiklāku.

    Nesen baumas norādīja uz iespējamu Samsung un Google sadarbību TouchWiz saskarnes ātrdarbības un resursu ekonomijas uzlabošanā. Protams, Google saprot, ka Samsung ir lielākais Android nometnes karognesējs, tāpēc TouchWiz tālāka sakārtošana ir arī Google interesēs. Daudzviet tiek minēts, ka absolūti lielākā daļa Android ierindas lietotāju iebalsotu TouchWiz par Android pamata saskarni, jo nekad mūžā nav redzējuši Nexus viedtālruni ar tīru Android.

    Reklāma

    Pagaidām nav zināms, kad Samsung Galaxy S6 saņems Android 6.0 Marshmallow jauninājumu, tomēr jau šobrīd ir iespēja ieskatīties tās saturā. Marshmallow jauninājumu pirmie saņems Galaxy Note5 un Galaxy S6 edge+ modeļi, pēcāk arī standarta izmēra Galaxy S6 un Galaxy S6 edge. Pēdēji pie jauninājuma tiks Galaxy Note 4 un Galaxy Note Edge.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pauls.A.
    03.12.2015 15:00

    Tauch wiz saskarne gan ir uzlabojusies visai minimāli.Tās ātrums ir uzlabojies tāpēc ,ka tiek izmantotas labākās komponentes ātrs cietais disks -atmiņa ar lielākiem lasīšanas un rakstīšanas ātrumiem un jaunākās paaudzes tipa rams.Turklāt daudzas aplikācijas lai būtu ātrāka to palaišana strādā fonā piem. kamera.Samsung varētu taisīt saskarni tādu atturīgāku -minimālistiskāku kā tīram android un kas gribētu varētu ielādēt bezgaumīgos motīvus.

    Krotow
    07.12.2015 17:00
    Reply to  Pauls.A.

    Klau, nejauc bumbierus ar burkāniem. Telefonos un planšetēs nav cietā diska. Tur ir datiem paredzētā pārrakstāmā atmiņa, kas izliekas par SD karti un pēc darbības ir tuva datoros pie USB ligzdas spraužamajai zibatmiņai.

    Maris Laudams
    03.12.2015 15:21

    Par ko bija šis raksts? Un ar ko atšķiras no raksta par to, ka Google uzlabota TouchWiz?

    03.12.2015 18:11

    Tīri vizuāli neredzu nekādu atšķirību. (notification pull-down screenshots tikpat labi var būt kāda no themes)

    Reklāma