Web Analytics
More
    Reklāma

    Cyanogen logo pazūd no OnePlus One

    Jaunākie raksti

    OnePlus One ir viens no interesantākajiem pagājušā gada Android viedtālruņiem. Tā lieliskās cenas un iespēju attiecības dēļ par viedtālruni diezgan daudz runā arī Latvijā. Vairāki šī viedtālruņa īpašnieki ar savu pieredzi lietojot ierīci ir padalījušies arī Kursors.lv forumā. Pieprasījums pēc šī nu jau 299 ASV dolāru vērtā “2014. gada flagmaņu slepkavas” ir tik milzīgs, ka OnePlus nav viegli ar to tikt galā un šo telefonu pārsvarā var nopirkt tikai tie, kam ir nepieciešamais ielūgums.

    Tiek ziņots, ka OnePlus One vairs negrasās uz sava viedtālruņa aizmugures reklamēt Cyanogen zīmolu. Šis fakts ir visai interesants, jo pirms gada OnePlus One ieguva savu pasaules slavu tieši pateicoties Cyanogen. Izskatās, ka OnePlus būs kādā veidā saniknojis Cyanogen ar darbībām pašu izveidoto operētājsistēmas pielāgojumu sakarā.

    Reklāma

    OnePlus oficiāli izziņos savu Android pielāgojumu 12. februārī. Tā nosaukums jau ir zināms – Oxygen. Operētājsistēma būs balstīta uz Android 5.0 Lollipop, tai nebūs pievienotas liekas lietotnes un nevajadzīgas iespējas. Tajā pašā laikā Cyanogen nākuši klajā ar paziņojumu, ka būvēs Android atzaru, kas nebūs atkarīgs no Google lēmumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma