Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus jauno operētājsistēmu sauks par OxygenOS

    Jaunākie raksti

    Noteiktās aprindās populārā OnePlus One viedtālruņa izstrādātājs pēc kašķa ar CyanogenMod ir nolēmis veidot savu mobilo operētājsistēmu un šodien atklātībā ir nonācis tās nosaukums – OxygenOS. Šādu nosaukumu iepriekš izsludinātajā konkursā izteicis kāds OnePlus fans no Beļģijas. Ķīnai paredzētajai operētājsistēmas versijai piešķirts nosaukums H2OS.

    Ar jauno arī uz Android bāzēto operētājsistēmu OnePlus vēlas turpināt attīstīties iepriekš nospraustajā virzienā un sistēma tiks veidota atvērta, pielāgojama un brīva no nevajadzīgām funkcijām.

    Reklāma

    Jau 12. februārī OnePlus sola pastāstīt vairāk par jauno operētājsistēmu. Tāpat tuvāko mēnešu laikā varam sagaidīt arī OnePlus One sekotāju – OnePlus Two, kura iznākšanu kavē problēmas ar Snapdragon 810 procesora izstrādi. Bet OnePlus nav vienīgais uzņēmums, kurš nav mierā ar jauno Qualcomm veidoto platformu. Pēdējās baumas vispār vēsta par to, ka Qualcomm varētu būt zaudējis lielu klientu, iespējams, Samsung.

    Esošajiem OnePlus One lietotājiem nav pamata satraukumam, jo šīs ierīces saņems uz Android 5.0 (Lollipop) bāzētu CyanogenMod atjauninājumu.

    AvotsOnePlus
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    03.02.2015 03:07

    Kopš kura laika pašsavāktu Android ROM sauc par atsevišķu OS? Operētājsistema visos šajos gadījumos ir viena un tā pati – Android. Pa lielam atšķiras tikai sistēmas konfigurācijas uzstādījumi, launčeris un pēc noklusējuma uzstādītais liejojumprogrammu komplekts.

    Reklāma