Web Analytics
More
    Reklāma

    Snapdragon 810 problēmas varētu aizkavēt nākamo flagmaņu iznākšanu

    Jaunākie raksti

    Qualcomm Snapdragon procesori vienmēr uzskatīti par ātrdarbības un energoefektivitātes standartu mobilajās viedierīcēs. Qualcomm Snapdragon darbina ievērojamu daļu esošo un bijušo flagmaņu. Samsung un it īpaši LG ļoti paļaujas uz Qualcomm Snapdragon procesoriem, lai tiktu apmierinātas prasīgo pircēju vēlmes.

    Tiek ziņots, ka šobrīd spējīgākais Qualcomm procesoru modelis Snapdragon 810, iespējams, tiks uzstādīts Samsung Galaxy S6 un LG G4, lai nodrošinātu labāko veiktspēju un samazinātu enerģijas tēriņus. Bet avots ziņo, ka Qualcomm ar Snapdragon 810 izveidi neiet tik gludi, kā varētu vēlēties. Business Korea norāda, ka Snapdragon 810 pārlieku daudz silstot, kad tiek izmantotas noteiktas voltāžas.

    Reklāma

    Qualcomm arī neesot ticis galā ar Snapdragon 810 RAM atmiņas kontrolieru nespējām un iespējamām kļūdām Adreno 430 draiveros.

    Ja tas viss ir kaut daļēja taisnība, tad Qualcomm var ne tikai attālināt flagmaņu iznākšanu 2015. gadā, bet arī zaudēt savus klientus. Samsung Galaxy S6 un LG G4 tiks uzstādīti citi procesori, bet atgriešanās pie Snapdragon nebūs tik vienkārša.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma