Web Analytics
More
    Reklāma

    Android One viedtālruņi Lollipop saņems janvārī

    Jaunākie raksti

    Android One vismaz Eiropā ir mītiska parādība – tos neviens nav redzējis, bet lētie modeļi ir sacēluši pietiekami lielu ažiotāžu. Android One galvenā ideja ir lēti Android viedtālruņi, kas nezaudē savu lietojamību lēnu komponenšu dēļ. Viens no lielākajiem Android One bonusiem ir tā līdzība Nexus sērijai, kur operētājsistēmas jauninājumus piedāvā pati Google, nevis tos izvēlas, veido un apstiprina ražotājs.

    Android One lietotājiem šobrīd nākas iztikt ar tikai daļēji pamatidejai atbilstošiem viedtālruņiem, jo patieso Android One seju varēsim redzēt tikai pēc Android Lollipop jauninājuma saņemšanas. Tiek ziņots, ka Spice Dream Uno viedtālruņu lietotāji pirmie sāks saņemt Android Lollipop jau nākamā gada janvārī.

    Reklāma

    Citi Android One viedtālruņu ražotāji (Micromax un Karbonn) vēl neziņo par jauninājuma iznākšanu, bet jāatzīmē, ka visu trīs ražotāju viedtālruņu specifikācijas ir identiskas, turklāt tās noteica Google.

    Šobrīd Android One programmas viedtālruņi pieejami Indijā un drīzumā tos varēs iegādāties arī Filipīnās, Indonēzijā un citviet Āzijas dienvidu daļā. Google sadarbojas ar Acer, Alcatel Onetouch, ASUS, HTC, Intex, Lava, Lenovo, Panasonic un Xolo, lai veidotu jaunus, pieejamus Android One modeļus. Qualcomm, iespējams, piedāvās Snapdragon 210 ar 4G nākotnes Android One viedtālruņos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma