Web Analytics
More
    Reklāma

    “SQUALIO” kļūst par “Applause” autorizēto partneri Latvijā

    Jaunākie raksti

    „DPA” Augsto tehnoloģiju centrs „SQUALIO” noslēdzis autorizētā izplatītāja sadarbības līgumu ar uzņēmumu Applause, the 360° app quality™. “DPA” Augsto tehnoloģiju centrs “SQUALIO” piedāvās “Applause” kvalitātes rīkus un testēšanas servisus ne tikai Latvijā, bet arī pārējās Baltijas valstīs. Pāreja nozīmē, ka dažāda lieluma Baltijas valstu uzņēmumiem būs bezprecedenta pieeja “Applause” resursiem, lai radītu vēl augstākas kvalitātes programmatūru un aplikācijas.

    “Applause” tika prezentēts 2008.gadā ar nosaukumu “uTest” un pašlaik ir pasaules vadošais uzņēmums in-the-wild testēšanas jomā. “Applause” izmanto vairāk nekā 150 000 profesionālus testētājus no aptuveni 200 pasaules valstīm, kuri pārbauda lietotnes reālā darbībā visās ierīcēs, operētājsistēmās, pārlūkprogrammās, telekomunikāciju pakalpojumu nodrošinātāju tīklos un vietās. Testēšanas rezultāts ir tāds, ka uzņēmumi var būt pārliecināti, ka viņu lietotnes, kad tās tiks nodotas lietotājiem, strādās kā paredzējuši izstrādātāji – tās būs orientētas uz lietotājiem.

    Reklāma

    Šāds testēšanas veids ir nepieciešams mūsdienu globālajā ekonomikā, kur paši lietotāji izlemj, kura lietotne, zīmols vai uzņēmums uzvarēs, bet kurš zaudēs. Tikai ar in-the-wild lietotņu testēšanu uzņēmumi var būt pārliecināti, ka viņi pilnībā apmierinās klientu vajadzības. “Applause” ir pasaulē lielākā kapacitāte šāda veida lietotņu testēšanas veikšanai. Tagad, minētās partnerības ietvaros ar “DPA” Augsto tehnoloģiju centru “SQUALIO”, uzņēmumiem Latvijā un visā Baltijā būs piekļuve šiem testēšanas pakalpojumiem un lietotņu kvalitātes rīkiem.

    “Applause” klienti ir “Google”, “Amazon”, “Concur” un tūkstošiem citu visā pasaulē. Informācija par uzņēmumu nesen tika atspoguļota žurnālā “Forbes”. 2014.gada maijā “Applause” strauji nostiprinājusi savu darbību Eiropas Savienībā.

    “DPA” Augsto tehnoloģiju centra “SQUALIO” valdes loceklis Sandis Kolomenskis dalās domās, ko sniegs autorizētā partnera līgums ar “Applause”: “Esmu gandarīts par iespēju parakstīt līgumu ar uzņēmumu “Applause”, kļūstot par viņu autorizēto partneri Latvijā un Baltijā. Šis līgums ļaus mūsu uzņēmumam vairot piedāvāto testēšanas pakalpojumu daudzveidību. Šī partnerība sniegs arī iespēju visiem informācijas sistēmu veidotājiem Baltijā notestēt savas sistēmas ar tādām kompetencēm, kas līdz šim nebija pieejamas. Testēšana ir sevišķi aktuāla pašreizējo kiberdrošības draudu ērā, izstrādātājiem ir jāseko līdzi, lai visas lietotnes, ko viņi piedāvā, būtu drošas. Izveidotā partnerība ar “Applause” ļaus mums palīdzēt Baltijas uzņēmumiem būt drošiem gan darbības nepārtrauktībā, bet arī informācijas aizsardzībā.”

    “DPA” Augsto tehnoloģiju centra “SQUALIO” un partnerogranizācijas “Applause” savstarpējās sadarbības ietvaros, 25.septembrī, kad Rīgā norisināsies konference TAPOST (“Theory And Practice Of Software Testing”), ko organizē Latvijas IT Klasteris, Latvijā viesosies Torsten Mayer “Applause EU” (Vācija).

    Jau pagājušā gada konferencē TAPOST, kad tika diskutēts par nākotnes tendencēm un virzieniem, kuros varētu doties daļa no visas testēšanas industrijas, tika pieminēts “Crowd-sourced testing” un “Applause” (toreiz vēl uTest).

    “DPA” Augsto tehnoloģiju centrs “SQUALIO” aicina ikvienu, kurš interesējas par programmatūras testēšanu un tās jaunākajām tendencēm, 25.septembrī noklausīties “Applause” pārstāvja prezentāciju “Making sure your Apps Work in the Real World: In-The-Wild Testing with a Global, Professional Community” TAPOST konferences laikā, Rīgas Tehniskajā universitātē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma