Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārdošanā nonāk 33 dolāru skaņas karte Raspberry Pi minidatoram

    Jaunākie raksti

    Pirms nedēļas Raspberry Pi Foundation svinēja divu gadu jubileju Raspberry Pi Model B minidatoram. Jau nonākot pārdošanā pirmajā dienā tika pārdoti 100 000 šādi minidatori un divu gadu laikā šo ierīci visā pasaulē nopirka vairāk nekā 2.5 miljonos eksemplāru. Tā ir laba ziņa, jo šis mazais dators pamatā paredzēts visa veida urķēšanās darbiem un lai apgūtu gan datoru uzbūvi, gan programmēšanas pamatus.

    Lai arī mazajam datoram ir iestrādātas minimālas skaņas apstrādes iespējas, tomēr bez papildus skaņas kartēm u.c. aksesuāriem ar to līdz šim neko daudz iesākt nevarēja. Raspberry Pi entuziastiem par prieku beidzot ir radīta 33 ASV dolārus vērta skaņas karte, ko var pievienot visiem Revision 2 un jaunākiem Raspberry Pi datoriem. Skaņas karte tapusi sadarbībā ar skaņas aparatūras ražotāju Wolfson un tā noderēs, lai ierakstītu vai atskaņotu audio signālus. Kartes izmēri ir mazi un tas ļauj to ērti iestrādāt mazos minidatora korpusos.

    Reklāma

    Kartes pamatā darbojas Wolfson WM5120 audio procesors un kartei ir pierastās Line In, Line Out, SPIDF In, SPIDF Out ieejas/izejas, kā arī divi mikrofoni. Zemāk attēlā var labāk iepazīties ar skaņas kartes savienojumu klāstu.

    callout

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma