Web Analytics
More
    Reklāma

    Novērtē video materiālā, kā izskatīsies jaunā Windows Phone 8.1 OS

    Jaunākie raksti

    Informācija par gaidāmo Windows Phone operētājsitēmas atjauninājumu, kuram dots nosaukums WP 8.1, turpina parādīties un papildināties ar jauniem faktiem un niansēm. Taču, lai nesāktu no jauna uzskaitīt visus tos jaunievedumus un uzlabojumus, kuri būs WP 8.1 versijā, piedāvājam jums noskatīties video materiālu. Šis apskats parādījies vietnē winbeta.org un sniedz lielāku ieskatu tajā, kas WP viedtālruņu lietotāju sagaida jau tuvākajā laikā.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    12.02.2014 22:27

    Ja ar visām šīm lieliskajām izmaiņām nenāks jaunas krāsas fonam un flīzēm, es izmetīšu savu telefonu pa logu un iegādāšos iPhone.

    Aigars
    16.02.2014 22:22

    Jā, dīvaini, ka nevar izvēlēties no visām RGB krāsām. Nav jau tik sarežģīti pieprogrammēt tādu “color picker”.

    Road_Runner
    12.02.2014 23:10

    Beidzot būs iespēja aplikācijas glabāt uz SD kartes, nebūs mūžīgā problēma ar atmiņas trūkumu.

    Rihards
    16.02.2014 09:46

    Apnika skatīties 12 minūtes, lai redzētu dažas nianses. Pārāk daudz tukšu vārdu un peles kustību. moš parādīsies kāds īsāks video vai raksts kurā visi jaunumi būs salikti tik pa punktiem.

    25.03.2014 05:39

    Kā Androīdists varu teikt, ka šo video tas čalis varēja vismaz uz pusi saīsināt – noskatījos “pa diagonāli” un tāpat neko diži “sensacionālu” nesaskatīju. Vienīgi to, ka “noklusējuma” Facebook aplikāciju izmetuši. Un, ja godīgi, mūsdienās vairs pilnīgi ne ar ko nepārsteigsi, kā tas bija, piemēram pirms paša pirmā iPhone iznākšanas, kad visa pasaule teica – WOW…

    Reklāma